Youtube Music-app klar til alle Wear OS smartwatches

Youtube Music er nu endelig klar til smartwatches med Googles Wear OS, som kører en ældre udgave af styresystemet.

Youtube Music-app klar til alle Wear OS smartwatches

Efter lang tids ventet har Google endelig fået taget sig sammen, og lanceret en Youtube Music-app til ældre smartwatches med Wear OS.

Kort efter Samsung lancerede deres nye Galaxy Watch 4-smartwatches, som er markedets første med det nye Wear OS 3, var Google klar med en Youtube Music-app til Samsung-urene. For dem med et Galaxy Watch 4 (læs vores test af Samsung Galaxy Watch 4 her), så var dette gode nyheder. For alle dem, som ikke havde købt et dyrt nyt Galaxy Watch, så var dette ret skuffende. For Google Play Music blev til Youtube Music og der kom aldrig en app til Wear OS. Så brugere af tjenesten og urene har ventet længe på, at Android-smartwatches med ældre udgaver af Wear OS ville få en app. Og nu er der endelig spændende nyt.

Se også: Test af smartwatches

Nu er der en Youtube Music app til alle Wear OS-ure

Google skulle nemlig have frigivet en Youtube Music app til smartwatches, som kører ældre udgaver af Wear OS (Wear OS 2.X).

Google bekræfter, at den Youtube Music-appen rulles ud i denne uge til Fossil og Michael Kors Gen 6 smartwatches og Mobvoi’s TicWatch Pro 3 GPS, TicWatch E3. Flere Wear OS 2.X-enheder vil få appen “senere i år”.

Ligesom den nyligt opdaterede Spotify-app til Wear OS vil YouTube Music kunne downloade numre til offline-afspilning. Disse numre opdateres, når uret opretter forbindelse til Wi-Fi. For at kunne bruge denne funktion, så kræves der, at man er YouTube Music- eller YouTube Premium-abonnent.

Youtube Music til ældre smartwatch med Wear OS vil kunne hentes i Google Play Butik, hvis du har et af ovenstående ure.

Se også: Se billige priser på smartwatches

Emnet følges op

Siden vi publicerede denne nyhed er der kommer nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald har holdt fast i temaet. 6/9/2021 puplicerede vi en ny vinkel om temaet med et indlæg med tematikken Fitnesstrackere fravælges til fordel for smartwatches – Historien bringes videre her. Du finder seneste nyt her.