Nu kommer Youtube Music til Android-smartwatches

Google har endelig frigivet en Youtube Music-app til Wear OS, dog er der et stort "men": det er eksklusivt til Samsungs Galaxy Watch4 lige nu.

Nu kommer Youtube Music til Android-smartwatches

Google har langt om længe udgivet en Youtube Music-app til deres wearable-platform, Wear OS. En app, der garanteret er mange, der her gået og ventet tålmodigt på, efter Google lukkede og slukkede for Play Music. Den nye Youtube Music-app kommer dog med en træls begrænsning.

Læs også: Her er årets 10 bedste trådløse in-ear hovedtelefoner

Til at starte med virker Youtube Music til Wear OS nemlig kun til Wear OS 3 på Samsungs nye Galaxy Watch4 ure. Sådan skriver Google på supportsiden:

Note: YouTube Music currently only works on watches with Wear OS powered by Samsung.”

Det betyder altså, at Youtube Music kun virker på et smartwatch, der endnu ikke er landet i butikkerne – og derfor er der ikke ret mange, der kan få glæde af det. Det skal dog siges at Galaxy Watch 4 og Watch4 Classic bliver sat til salg i morgen, men det er nok ikke mange der løber ned og køber et, for at få Youtube Music på håndleddet.

Er du heldig nok til at få fingrene i et af de nye ure, så vil YouTube Music Wear OS gøre det muligt for YouTube Premium-abonnenter at downloade musik direkte til deres ur. Det betyder, at du kan lytte til musik med blot et ur og et par Bluetooth-hovedtelefoner, selv når du ikke har en internetforbindelse.

Ifølge Google foregår afspilningen fra WearOS 3 appen i 128 kbps bitrate AAC.

Læs også: Det nye YouTube Premium Lite giver dig billigere reklamefri YouTube

En ufærdig oplevelse

Ifølge techsitet 9to5google, så er det en noget trist oplevelse, at benytte Youtube Music til Galaxy Watch4. Man kan godt downloade musik, men man kan angiveligt ikke streame musik via urets app. Derudover kan man kun hente musik, når uret er til opladning.

Læs også: Lyt gratis til Youtube Music på Google Home

 

Temaet er ikke slut

Emnet er stadig relevant. Lasse Olsen kunne ikke lade være. 2/8/2021 fortsatte vi fortællingen med en artikel der drejer sig om Det nye YouTube Premium Lite giver dig billigere reklamefri YouTube – Du kan læse den her. Seneste nyt om emnet kan du finde her.