Xiaomi åbner dansk webshop

Den kinesiske gigant åbner nu endelig op på det danske marked.

Xiaomi åbner dansk webshop

Xiaomi er et voldsomt populært mærke i store dele af verden. Desværre for os herhjemme, har Xiaomi indtil nu manglet en officiel forhandler på det danske marked. Det har betydet, at vi ofte har været nødsaget til at bestille fra udenlandske sider, når vi ville have fingre i et Xiaomi-produkt.

Læs også: Xiaomi Mi Mix Alpha – vanvittig fremtidsmobil

Det er heldigvis slut nu. I dag åbner den danske Xiaomi-webbutik, mistore.dk, som byder på et enormt udvalg i Xiaomis produkter, der tæller alt fra mobiltelefoner til robotstøvsugere.

Xiaomi Mi 9T Pro
Xiaomi Mi 9T Pro er selvfølgerlig at finde på den danske Xiaomi-webshop. Foto: Xiaomi

Xiaomis økosystem

Xiaomi blev opstartet for bare 9 år siden i Kina. Siden er selskabet vokset lynhurtigt. I begyndelsen var fokus på mobiltelefoner, men over de senere år, har produktporteføljen bredt sig til mange andre kategorier i Xiaomies økosystem. Specielt kendt udover telefonerne, er Xiaomi el-løbehjulet M365, som der er blevet solgt over 560.000 modeller af, men deres robotstøvsuger er også blevet meget populære og Xiaomis robotstøvsuger Roborock er nu den mest solgte robotstøvsuger i Norden. Andre interessante produkter i porteføljen, er høj kvalitetsfilm projektorer, smartwatches, cykelhjelme med lys, luftrensere og alverdens gadget til det smarte hjem, som nu er en del af Xiaomis økosystem og nu kan findes på den danske onlinebutik.” skriver mistore.dk i en pressemeddelselse.

Mistore.dk fortæller yderligere, at planen indtil videre er at fokusere på at opbygge Xiaomi-brandet og distribution af Xiaomi-produkter via internettet og andre distributører.

robotstøvsuger
Udover mobiltelefoner, producerer Xiaomi en lang række smart-home-udstyr – blandt andet robotstøvsugere. (Arkivfoto). Foto: Mobilsiden.dk

Xiaomi har opnået deres popularitet på rekordtid

Xiaomi er grundlagt i 2010,. og er i dag det 4. mest værdifulde teknologiselskab. Den kinesiske producent har skabt sig et brand på at gå imod strømmen, og inflationen af priserne på markedet, hvilket Krister Sundquist, direktør på East & West Distribution AB, som driver mistore.dk og mi-store.se, også påpeger:

“Xiaomi har nok ramt en modtrend til de dyre smartphones på markedet med en forretningsmodel hvor fokussen er, at kvalitet ikke skal koste spidsen af en jetjager. Et godt eksempel er den seneste telefon, Mi Note 10, som f.eks har 108 MP kamera, men kun koster det halve af hvad andre telefoner i den høje ende gør”

Det kan være en del af forklaringen på, hvordan Xiaomi på blot et årti har opnået så stor succes. Mistore.dk er allerede online, og byder som nævnt på et enormt udvalg af Xiaomis produkter.