Få bredbånd til hjemmet til kun 169 kroner

Med et mobilabonnement med fri data og en 4G-router er der mange penge at spare på bredbånd. Se hvordan du får det billigste bredbånd.

Få bredbånd til hjemmet til kun 169 kroner

Er man en lille smule smart, kan man spare mange penge på bredbåndet derhjemme. Ved at bruge en mobilt bredbånd og en 4G-router, kan man få mobilt bredbånd til kun 169 kroner per måned.

Skal man have kablet bredbånd i dag, koster det hos de fleste udbydere typisk omkring 250 kroner per måneder. Når det gælder det billigste abonnementer med mobilt bredbånd er prisen omkring 239 kroner per måned. Men der er et enkel og smart måde, hvor man kan få bredbånd helt ned til 169 kroner per måned.

Brug et mobilabonnement til mobilt bredbånd

Køber man et ganske almindeligt mobilabonnement med fri data (1.000 GB) kan man lige nu få det til 169 kroner. Det fungerer præcis ligesom et abonnement til mobilt bredbånd, hvor man sætter simkortet i en router. Den eneste forskel er, at mobilabonnementet er billigere. Nedenfor er de laveste priser på mobilabonnementer med fri data.

CBB Mobil

CBB Mobil bruger Telenors mobilnet:

 • 1.000 GB data (og fri tale)
  Pris: 169 kroner per måned i 12 måneder (herefter 199 kroner)

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

eesy

eesy bruger TDC’s mobilnet:

 • 1.000 GB data (og fri tale)
  Pris: 169 kroner per måned i 12 måneder (herefter 199 kroner)

Se aktuelle priser og tilbud hos eesy

OiSTER

 • 1.000 GB data (og fri tale)
  Pris: 179 kroner per måned (89 kroner per måned de første tre måneder)

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

dukaTALE

 • 1.000 GB data (og fri tale)
  Pris: 179 kroner per måned

Se aktuelle priser og tilbud hos dukaTALE

Call Me

 • 1.000 GB data (og fri tale)
  Pris: 199 kroner per måned (Første måned gratis)

Se aktuelle priser og tilbud hos Call Me

Det skal lige nævnes, at tilbuddene fra CBB og eesy er tidsbegrænset til 12 måneder. Derefter stiger prisen til 199 kroner. Når rabatperioden er udløbet er der dog meget stor sandsynlig for, at der til den tid er et nyt tilbud på et mobilabonnement med fri data.

Køb din egen router

Når man køber en pakke med mobilt bredbånd, følger der ofte en 4G-router med, som er enten gratis eller kun koster få hundrede kroner.

Den fordel mister man, når man køber et ganske almindeligt SIM-kort til et mobilabonnement. Man skal derfor selv købe en 4G- eller 5G-router. En 4G-router er billig og kan fås under 500 kroner fra ny og brugt er de set under 200 kroner.

Tjek dækningen på mobilt bredbånd

Inden du kaster dig over et af ovenstående mobilabonnementer i jagten på billigere bredbånd, skal du huske at tjekke dækningen. Mobilt bredbånd giver kun en god oplevelse, hvis dækningen er god. Du kan tjekke dækningen på dækningskort os teleselskaberne samt se kundernes oplevelse med dækning hos det enkelte teleselskab her.