Så billigt kan du få mobilt 5G-bredbånd nu

Trådløst 5G-bredbånd er hurtigt, praktisk og nu er det også billigere. Men vil du have 5G-bredbånd på den billigste måde, skal du gøre som her.

Så billigt kan du få mobilt 5G-bredbånd nu

5G-bredbånd har længe været for dyr en løsning, når der bredbånd til hjemmet – men sådan er det altså ikke længere. Flere udbydere er kommet til og priserne dermed mere konkurrencedygtige. Faktisk kan man få abonnementer til mobilt bredbånd fra kun 79 kroner – men det er nok ikke det du skal gå efter. Her kigger vi på, hvordan du får det billigste 5G-bredbånd.

Det billigste abonnement til 5G-bredbånd

Det er hos Greentel, at man finder de billigste abonnementer, der er dedikeret til brug i mobilt bredbånd via 5G. Her er hele seks abonnementer til mobilt bredbånd, hvor priserne starter ved 79 kroner.

Udfordringen er dog, at dette abonnement kun inkluderer 2 GB data, hvilket er langtfra nok til et almindelig internet. Greentel tilbyder 5G-bredbånd med 10, 30, 100, 500 og 1.000 GB inkluderet.

Se aktuelle abonnementer hos Greentel

For langt de fleste husstande er det dog optimalt med 1.000 GB, også døbt “fri data”. Og dette finder man billigst hos teleselskabet 3.

Hos 3 fristes der lige nu med 5G-bredbånd med fri data (1.000 GB) til 130 kroner i de første 6 måneder. Derefter er prisen 230 kroner. Dertil kan man købe en 5G-router, som kan afdrages på i op til 40 måneder.

Se aktuelle abonnementer hos 3

Køb abonnement og router for sig

Man skal have et meget lille forbrug, hvis Greentels billigste abonnementer til 5G-bredbånd skal give mening at købe. Vil du opnå den laveste pris på 5G-bredbånd er vores anbefaling, at man køber router og abonnement hver for sig.

Find et af de billigste mobilabonnementer med fri data og 5G og køb en router med 5G. Vi anbefaler modellen ZTE MC801A, som er en 5G-router, der koster lige over de 2.000 kroner. Man kan også finde en router brugt.

Hertil kan du få fri data og 5G fra DukaTale, som koster 179 kroner per måned. Eller fri data hos Oister, som koster 189 kroner per måned. Selvom der er tale om et mobilabonnement, vil det fungere på samme måde som et abonnement til mobilt bredbånd, når det sættes i routeren.

Læs mere i denne guide til det billigste mobile 5G-bredbånd.