CBB: Nyt tilbud på mobilabonnement med meget data

Lige nu giver CBB dobbelt op på data i et af deres største abonnementer. Få fri, 400 GB data og 30 GB EU-data til en fristende pris - læs mere om abonnementet.

CBB: Nyt tilbud på mobilabonnement med meget data

Af og til støder vi på nogle tilbud på mobilabonnementer, som vi finder værd at tippe jer til. Der er længere imellem dem i disse dage, hvor priser generelt er stigende, men dette tilbud fra CBB er ganske fristende. CBB giver nemlig dobbelt op på data lige så længe man beholder abonnementet.

Læs også: CBB vinder pris for mest tilfredse og loyale mobilkunder

Fra 200 til 400 GB data

Uden at hæve prisen har CBB gjort deres andet dyreste mobilabonnement noget mere fristende, for dig der er storforbruger af mobildata. Tidligere indeholdt abonnementet 200 GB data og fri tale, men har fået en gevaldig opgradering.

Fra nu indholder det nemlig hele 400 GB data og fri tale. Datapakken beholder man indtil abonnementet opsiges. Dertil får man lige nu 30 GB EU-data frem til 31. august. Derefter 17 GB EU-data. Abonnementet indeholder også 5G.

Prisen per måned for fri tale og 400 GB data er 149 kroner. Abonnementet kan bestilles frem til 13. juli.

Se aktuelle tilbud hos CBB

Er CBB billigst?

Er CBB den billigste udbyder, når det kommer til et mobilabonnementet med meget data? Det er svært at finde abonnementer at sammenligne direkte med, da ingen andre tilbyder 400 GB. Derimod kan vi sammenligne med fri data (1.000 GB), som hos konkurrenter Oister og eesy koster henholdvis 179 kroner og 199 kroner. Så bruger du meget data, men ikke helt nok til fri data, er ovenstående fra CBB sikkert et fristende tilbud.

Se også: Tips til mobilabonnementer