Godt køb: Spar op til 45% på OnePlus Nord 3

Står du og mangler en virkelig god smartphone til en lav pris? Så skal du se dette knivskarpe tilbud på OnePlus Nord 3 hos teleselskabet CBB.

Godt køb: Spar op til 45% på OnePlus Nord 3

En billig mobiltelefon i høj kvalitet og med en lang levetid? Så var OnePlus’ Nord 3 i forvejen et oplagt bud, men med dette aktuelle tilbud er den en no-brainer.

Se også: Find laveste priser på mobiltelefoner

OnePlus Nord 3 på tilbud til kun 1.999 kroner

Du behøver ikke købe den nye iPhone 15-serie, der koster i nærheden af en halv månedsløn, for at få en god smartphone. Køb den her i stedet.

OnePlus Nord 3 blev lanceret tilbage i juli med en pris fra 3.699 kroner. Den er en såkaldt premium mellemklassemobil, hvor man får en mobil i en høj kvalitet, men til en utrolig skarp pris.

OnePlus Nord 3 scorede højt i vores test og fik vores varmeste anbefalinger med.

Kort fortalt kan den ikke direkte matche de bedste smartphones på markedet, men den er så tæt på, at langt de fleste ikke vil kunne mærke forskellen.

Den vejledende pris på 3.699 kroner var skarp, men den er i mellemtiden blevet billigere. Den kan nu findes til cirka 3.000 kroner, hvilket bestemt er et godt køb.

Men det kan gøres langt billigere, for CBB har et vanvittigt tilbud på OnePlus Nord 3.

Hos CBB kan man købe en OnePlus Nord 3 til kun 1.999 kroner, hvilket er 1.700 kroner under den vejledende pris og 1.000 kroner under de aktuelle laveste priser.

Se tilbuddet på OnePlus Nord 3 hos CBB

Husk, at der hos CBB medfølger et mobilabonnement, som man kun er bundet til i én måned. Der er også fragt på købet, så mindsteprisen ender på 2.123 kroner.

Se også: Har billige telefoner et godt kamera?

Om OnePlus Nord 3

OnePlus Nord 3 er det rigtig valg for dig, der vil have en mobiltelefon i meget høj kvalitet, men samtidig gerne vil spare nogle penge.

OnePlus Nord 3 har lynhurtig ydeevne med Dimensity 9000-chipset, op til hele 16 GB RAM og hele 256 GB lagerplads. Den har en stor flot 6,7 tommer AMOLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed.

Batteriet på 5.000 mAh giver lang batteritid og den kan oplades hurtigt med 80 Watt med kabel. Oplader medfølger.

Kameraet i Nord 3 byder på Sony-sensoren IMX890 på 50 megapixel med optisk stabilisering, der er hovedkameraet i Nord 3. For en mobiltelefon i denne prisklasse tager den utroligt flotte fotos.

Dertil har Nord 3 et ultravidvinkelkamera på 8 megapixel og 112 graders synsvinkel samt et 2 megapixel makrokamera.

Se også: Nyeste test og bedømmelser af smartphones