5 fremragende tilbud på mobilabonnementer

Rabat på et mobilabonnementet eller gratis Apple AirPods ? Se aktuelle tilbud på nogle af de bedste og billigste mobilabonnementer lige nu.

5 fremragende tilbud på mobilabonnementer

Der er mange penge at spare, hvis man benytter sig af nogle af de gode tilbud på mobilabonnementer, som teleselskaberne løbende udbyder. Her tager vi et kig på nogle af de bedste af dem.

Se også: Sammenlign priser på alle mobilabonnementer

Få halv pris og gratis gaver med nyt mobilabonnement

Der er priskrig blandt danske teleselskaber, der gerne vil flere mobilkunder i hus. Det betyder, at man som forbruger har mulighed for at få rabat og lav pris på mobilabonnentet eller få gratis gadgets, som for eksempel Apple AirPods. I denne artikel giver vi et overblik over de bedste aktuelle tilbud, som man finder hos teleselskaberne på mobilabonnementer.

Vi har tidligere opfordret til, at skifte mobilabonnement ofte og benytte teleselskabernes aktuelle tilbud, og på den måde spare mange penge. Derfor giver nu vi igen et overblik over de bedste tilbud, som vi har fundet hos de danske udbydere af mobiltelefoni.

Ikke så overaskende byder de fleste ind med fristende introduktionpris, hvor man betaler en nedsat pris i tre måneder. Men en enkelt udbyder skiller sig ud, ved at tilbyde et gratis Apple-produkt. Se med nedenfor.

Se også: Billig erhvervstelefoni

CBB

CBB giver halv pris på mobilabonnementer i tre måneder og mere data. Priser starter ved 54 kroner. Man kan for eksempel vælge:

Mobilabonnement: Fri tale, 45 GB data og 20 GB EU-data
Pris per måned: 2954 kroner de første 3 måneder (derefter 109 kroner)

Se aktuelle tilbud hos CBB

Flexii

Flexii har netop lanceret deres “Bestemt selv”-mobilabonnementer, hvor man selv vælger mængden af data, 5G eller 4G og EU-dataroaming. I forbindelse med lanceringen får man den første måned til 0 kr. Herunder er et eksempel på et abonnement:

Mobilabonnement: Fri tale, 20 GB data
Pris per måned: 59 kroner (Gratis den første måned)

Se aktuelle tilbud hos Flexii

25 GB EU-data koster 10 kr. per måned og 5G koster 5 kr. per måned. Dette tilvalg kan købes efter behov for én måned ad gangen.

duka

duka er klar med sommerens bedste mobilabonnement-tilbud, hvis du skal ud at rejse. I abonnementet får man 50 GB EU-data, fri tale og hele 100 GB data til kun 59 kr. frem til oktober 2024.

Mobilabonnement: Fri tale, 100 GB data og 50 GB EU-data
Pris per måned: 59 kroner til og med 30/9-2024. Derefter er prisen 109 kr.

Se aktuelle tilbud hos duka

Dobbelt data (normalt 50 GB) og rabatten på mobilabonnementet gælder til og med 30. september 2024.

Oister

Hos Oister finder man et lidt andet tilbud, nemlig et mobilabonnement med gratis Apple AirPods. Oister har også andre abonnementer, hvor der medfølger gratis gadgets. Man kan for eksempel vælge:

Mobilabonnement: Fri tale, 500 GB data, 30 GB EU-data og Apple AirPods til 0 kr.
Pris per måned: 169 kroner.

Se aktuelle tilbud hos Oister

Der er 6 måneders binding på abonnementet hos Oister med gratis AirPods.