Bedste mobilabonnementer til børn og unge

Vi tipper til de bedste mobilabonnementer til børn og unge, så de kan holde kontakten til hinanden på sociale medier og videochat hele måneden ud.

Bedste mobilabonnementer til børn og unge

Mange forældre skal løbende forholde sig til mobilabonnementer til deres børn og for at lette lidt af byrden med at finde det rette, tipper vi til de bedste mobilabonnementer til børn og unge i denne guide.

For børn og unge er brugen af mobiltelefoner lige så normalt som det er at trække vejret, spise og drikke. Stort set lige som det er for alle os andre. Deres mobilbrug er dog anderledes end de voksnes. Børn har ikke brug for så meget taletid, de bruger i stedet for sociale medier, video- og beskedtjenester til at kommunikere med hinanden.

Se også: Guide til abonnementer til børn og unge

Børn og unge skal have masser af data

Et mobilabonnement skal derfor ikke nødvendigvis være spækket med masser af taletid – derimod skal der være masser af data. Vores personlige erfaring siger, at man lige så godt kan droppe at spise børnene af med kun to eller fem GB data om måneden. Der skal meget mere til.

I det daglige tænker børn ganske enkelt ikke over, at det er kan være smart at koble sig til WiFi i hjemmet eller på skolen for at reducere sit dataforbrug eller at man kan spare data ved at downloade musik og videoer på en WiFi-forbindelse. De lever fra det ene øjeblik til det andet og med video som en integreret del af sociale medier og beskedtjenester, så skal barnets abonnement have masser af data.

De bedste mobilabonnementer til børn og unge bør også give høj grad af oversigt og forældrekontrol over børnenes mobilbrug, internetadfærd og køb af tjenester på nettet.

Herunder kan du se top fem bedste abonnementer til børn og unge.

Se også: Telefoner til børn og unge

Greentel

2 timers tale og 20 GB data
Pris: 79 kroner / måned

Se aktuelle priser hos Greentel

dukaTale

20 timers tale og 20 GB data
Pris: 44 kroner / måned (tilbud til og med 30/6 2023 – herefter 99 kroner / måned)

Se aktuelle priser hos dukaTale

Oister

3 timers tale og 10 GB data
Pris: 59 kroner / måned

Se aktuelle priser hos Oister

OK Mobil

Fri tale og 40 GB data
Pris: 54 kroner / måned (tilbud gælder de første tre måneder – herefter 109 kroner / måned)

Se aktuelle priser hos OK Mobil

Call me

Fri tale og 30 GB data
Pris: 59 kroner / måned (tilbud gælder de første tre måneder – herefter 119 kroner / måned)

Se aktuelle priser hos Call me