Er de helt billige mobilabonnementer gode nok?

Kan man spare en masse penge og nøjes med de helt billige mobilabonnementer? Vi guider dig til det bedste valg af mobilabonnement.

Skal du vælge det absolut billigste mobilabonnement eller skal du spendere lidt mere? Vi kigger her nærmere på hvad man får af indhold i de billigste mobilabonnementer og sammenligner med det gennemsnitlige forbrug i Danmark.

Se også: Find billige priser på mobilabonnementer

Er de billigste mobilabonnementer gode nok?

Der findes helt uoverskueligt mange mobilabonnementer her i vores lille land. Her er alt hvad man kunne ønske. Billige, dyre, mobilabonnementer med tjenester, med services, familierabat og meget mere. Prisen er et af de vigtigste parametre blandt forbrugerne, hvis ikke den vigtigste. De fleste teleselskaber tilbyder nogle utroligt billige mobilabonnementer, hvor priserne kommer ned under 50 kroner om måneden. Er de helt billige mobilabonnementer gode nok? Er der nok indhold i dem?

Teleselskakabet dukaTale har et mobilabonnement 5 timers tale og 5 GB data for 59 kroner per måned. Oister har også 5 timers tale og 5 GB data til kun 49 kroner per måned. Greentel har for 48 kroner om måneden 2 timers tale og 2 GB data. Men er det nok taletid og mobildata? Ikke hvis man kigger på gennemsnittets forbrug.

Ifølge statistik fra Energistyrelsen bruger danskerne i gennemsnit over 10 GB data per måned. Det er der altså ingen af disse helt billige mobilabonnementer, der kan byde ind med. I stedet skal man lidt op i pris. For 99 kroner får man en stor mængde af mobildata og taletid, uden det koster en bondegård. Selvom du ikke bruger hele pakken af data og taletid, så kan det give ro i sjælen, hvis man ikke er tæt på at løbe tør hver måned.

Er der derimod tale om et mobilabonnement til børn eller til de ældre, så kan de billigste mobilabonnementer være et oplagt valg.

Se også: De mest populære mobilabonnementer

Vind B&O-hovedtelefoner

Du kan nu deltage i vores konkurrence om et sæt B&O BeoPlay E6. En sæt velspillende in-ear hovedtelefoner med god pasform. Du deltager ved at stille os et spørgsmål om hvad som helst inden for tele og tech under den seneste Fokus video på YouTube kanalen Teknofil. Du finder videoen her.

Smartwatch eller fitness tracker?

I denne uges udgave af Fokus har vi også temaerne “smartwatch eller fitness tracker” og “billige mod dyre kameratelefoner, som vi går i dybden med. Derudover tager vi et kig på ugens spændende tech-nyheder og svarer på seernes og læsernes gode spørgsmål. Se med i videoen herover.

Se også: Find billige priser på smartwatches

Efterfølgende nyt i sagen

Historien døde ikke med denne fortælling. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. 12/5/2020 gik vi videre med en artikel der tunede ind på Doro donerer mobiltelefoner til isolerede danske ældre – Fortsættelsen om emnet kan læses her. Redaktionen har fingeren på pulsen. Se seneste nyt her.