Få fri data hos Yousee til 69 kroner frem til 1. september

Lige nu giver Yousee fri data i en periode i deres mobilabonnementer. Vælger man det billigste, får man fri data til kun 69 kroner per måned.

Få fri data hos Yousee til 69 kroner frem til 1. september

Står du og mangler en stor potion mobildata til sommerferien eller vil du bare gerne spare nogle penge, er det værd at tage et kig på Yousees seneste tilbud. I en periode giver Yousee nemlig fri data med i alle deres mobilabonnementer. Læs mere om kampagnen fra Yousee herunder.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Fri data frem til 1. september

Når det kommer til billig mobiltelefoni er det sjældent Yousee, der dukker op som et bud. Men i dette tilfælde er det altså svært at komme udenom dem. Yousee har nemlig lanceret en ny kampagne, hvor de giver fri data med i samtlige at deres mobilabonnementer.

Yousee tilbyder i øjeblikket seks mobilabonnementer, hvori man finder et abonnement, der allerede har fri data inkluderet. Deres andre abonnementer, der indholder mellem 3 og 100 GB data udstyres nu med fri data til og med 31. august. Har i sommerferien brug for fri data, kan man derfor få det i knap to en halv måned fra 69 kroner.

Det billigste abonnement hos Yousee koster nemlig 69 kroner per måned og indeholder 1 times tale og fri data. Godt nok er der tale om et børneabonnement, men alle og enhver kan købe det. Er 1 times taletid i underkanten, kan man også gå efter fri tale og 20 GB data til 149 kroner per måned (inkluderet er Yousee Musik), som stadig er markedets billigste mobilabonnement med fri data og musikstreaming.

Se aktuelle tilbud hos Yousee

Kampagnen hos Yousee ophører den 1. september. Mobilabonnementet til 69 kroner er uden 5G. Der er ingen binding på mobilabonnementerne hos Yousee, så efter perioden med fri data, kan man let skifte – hvis man skulle have den lyst.

Det er let at skifte teleselskab

Det er overraskende let at skifte teleselskab og mobilabonnement i dag. Faktisk skal du ikke sel gøre vanvittig meget – det meste kører helt automatisk og det nye teleselskab håndterer det meste. Vil du bevare dit gamle nummer, skal dit nye mobilselskab bruge simkort nummeret. Det står på selve SIM-kortet.

Når du har valgt abonnement og besluttet dig for, om du vil beholde dit nuværende nummer eller have et nyt, så kan du egentlig bare læne dig tilbage og vente på, at du modtager dit nye simkort.

Dit nye mobilselskab kontakter dit nuværende og så sørger de for at finde en dato for overflytningen. Efter nogle dage kontakter dit nuværende teleselskab dig for at oplyse dig om, hvornår flytningen sker. Dit nuværende mobilabonnement vil være aktivt og virke frem til den dato. Den dag, hvor skiftet og overflytningen er sat til, sætter du så dit nye simkort i telefonen.

Se også: Guides til billigere mobilabonnement