Find den rette vin med denne app [TIP]

Få bedre vinoplevelser med Vivino app’en på din smartphone.

Find den rette vin med denne app [TIP]

Vinter- og juletid er højsæson for gode druer, men da det ikke altid er lige let at orientere sig i vinjunglen er det en god idé at få bistand fra teknologien. Det er her, at den populære vin-app Vivino kommer ind i billedet.

Dagens app-tip er ingen ny app, med med sit stadigt større udvalg af funktioner, er det værd at give app’en en ekstra gennemgang.

Du kan hente app’en til Android her eller til iOS her.

Se også:  Vivino app – hjælper dig i søgen på god vin

1. Når du handler vin

Er du i tvivl om du skal gå efter den ene eller det andet vintilbud i supermarkedet, er Vivinos kamerafunktion oplagt. Tag et foto af vinens etikette, og Vivino vil diske op med brugeranmeldelser af netop den flaske du holder i hånden.

Selve søgningen tager få sekunder, hvorefter du får både en karakter på vinen fra et til fem stjerner, nøgleinformationer om vinens gennemsnitspris, druer, madsammensætning og årgang samt en række brugeranmeldelser.

Vivinos markedsplads giver også mulighed for at handle vin direkte igennem app’en hos både Vivino og Vivinos partnere.

Se også:  Spar 30 pct. på mobildata med denne Android-app [TIP]

Vivino
Vivino kan afkode et vinkort for dig

2. Når du vælger vin i restauranten

En anden potentiel vinudfordring er restaurantens vinkort, hvor udvalget hurtigt kan blive overvældende. Står du på bar bund, kan Vivino hjælpe dig med at udvælge de vine der vil give dig den bedste oplevelse.

Igen er det kameraet der skal i brug, men denne gang i Vivinos liste-modus. Tag et billede af vinkortet, og en udførlig liste over de forskelliges vines anmeldelser dukker op over kortet.

Igen kan du her læse dig frem til de enkelte vines egenskaber og finde den vin der passer til dig.

3. Når du samler på vin

Vivinos udførlige vindatabase er også brugbar til vinsamleren. Her kan du scanne samlingen hvorefter Vivino holder styr på hvilke vine din kælder gemmer på.

Når dit vinarsenal er bogført er det bagefter en enkel sag at søge i databasen efter vinens type, drue, værdi eller mange andre kriterier.

Læs også:  11 gode apps til børnenes skolestart [TIP]

Vivino
Vivino holder styr på kælderens indhold af fine druer

4. Når du vil dele vinoplevelser

Vivinos fjerde ben er af den mere sociale slags. Her kan du følge dine øvrige venner i Vivino-fællesskabet som i dag tæller over 26 mio. brugere.

Her kan du læse, kommenter og ’like’ dine venners vinoplevelser og hente inspiration til dit næste – og det samme kan dine venner om dine vinanmeldelser.