Gode rabatter på mobilabonnementer netop nu

Frister dobbelt op på data, gratis mobilabonnement i en periode eller et andet tilbud dig? Så er det her du skal læse med. Her er de bedste tilbud og rabatter på mobilabonnementer netop nu.

Lige nu er der masser af gode tilbud på mobilabonnementer, som tilbyder noget lidt ud over det sædvanlige. Bliver du fristet af ekstra meget data, gratis abonnement i en periode eller andre rabatter, så er det her helt sikkert noget for dig. Og det bedste er, at der ingen binding er, så du kan skifte når du har lyst.

Det er let og trygt at holde fast i dit nuværende mobilabonnement, men der er mange penge at spare ved at undersøge markedet. Og så tager det altså ikke mere end fem minutter af din tid at skifte teleselskab. Det meste af processen sker nemlig helt automatisk, så du skal bare gennemføre købet. Og ved at bruge et øjeblik på dette, så er der altså penge at spare.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Og netop nu er der stor konkurrence blandt teleselskaberne, som lokker kunderne med gode rabatter og tilbud. Tilbuddene kommer fra Eesy, DukaTale, Telmore, Velkommen, CBB, OK Mobil og Yousee er af forskellige slags. Her kan man finde alt fra dobbelt data til at få den første tid helt gratis. Nogle af abonnementerne kommer desuden med så meget mobildata, at de vil kunne bruge til mobilt bredbånd. Lav mobilen til et hotspot eller brug en gammel 4G router, og der er WiFi hvor du har brug for det.

Herunder er et overblik over rabatter på mobilabonnementer.

Rabatter på mobilabonnementer netop nu

#1 Eesy: 99 kroner for fri data og fri tale i 2 måneder. Se det aktuelle tilbud hos Eesy

#2 DukaTale: Første 2 måneder gratis. Se det aktuelle tilbud hos DukaTale

#3 Telmore: Fri data resten af året. Se det aktuelle tilbud hos Telmore

#4 Velkommen: 99 kroner for 50 GB data fri tale de første 6 måneder. Se det aktuelle tilbud hos Velkommen

#5 CBB: Dobbelt data resten af året. Se det aktuelle tilbud hos CBB

#6 OK Mobil: Dobbelt data resten af året. Se det aktuelle tilbud hos OK Mobil

#7 Yousee: Tilbud på ekstra brugere. Samme pris for det primære abonnement og 99 kroner for ekstra brugere i tre måneder. Fx til familien. Herefter er prisen 149 kroner. Se det aktuelle tilbud hos Yousee

Skift som du har lyst

Når man benytter tidsbegrænsede tilbud som disse, så er det vigtigt at tjekke prisen efter tilbudsperioden. Herefter er det nemlig at forvente, at prisen justere til normalprisen og datapakken sættes ned til normalen. Hos Eesy stiger prisen efter to måneder til normalprisen på 179 kroner. Det samme gælder Velkommen hvor prisen efter 6 måneder stiger til normalprisen på 199 kroner for de 50 GB data og fri tale. Hos CBB fjernes dobbelt data i det nye år. Her skal man selvfølgelig huske på, at der med disse tilbud og mobilabonnementer ikke er den typiske 6 måneders binding. Uden binding kan man skifte abonnement efter behov, for man betaler kun for én måned ad gangen. Hos Velkommen skal man dog være opmærksom på, at man bindes til abonnementet i seks måneder.

Seneste tilføjelse i sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. Daniel Søgaard Hald valgte at gå videre med sagen. d. 9/6/2020 dykkede vi igen ned i emnet med sagen om De mest anbefalelsesværdige mobilabonnementerKlik her for artiklen.. Du kan læse absolut seneste nyt her.