Hold styr på dine tv-serier [TIP]

Med tjenesten Otto Movie Buddy kan du få en hjælpende hånd til at holde styr på hvornår dine ynglings tv-serier starter igen

Hold styr på dine tv-serier [TIP]

I en tid hvor tv-serie bliver masseproduceret, og der er flere og flere produktioner man følger med i, kan det være lidt svært at bevare det store overblik over, hvornår kommer næste sæson eller afsnit af min serie.

Og her kommer tjenesten Otto Movie Buddy til hjælp. 

Det er en søgerobot, som findes på Facebook, her skriver du simpelthen bare en messenger besked til Otto, som så kvitterer med svar til dig.

Nu kan du snart se dansk Netflix i Spanien

Her er teksten jeg blev mødt af, da jeg prøvede tjenesten

“Mit navn er Otto. Du kan når som helst fortælle mig, hvilke serier du kan lide, så skriver jeg til dig, når nye episoder og sæsoner udgives.
Prøv at nævn en serie, du kan godt lide. 🙂”

Jeg svarede Stranger Things – og Otto svarede med et link til selve serien Stranger Things og sætningen.

“Næste sæson af Stranger Things starter d. 31. okt. 2017 – jeg holder dig opdateret”

Skriv din tv-serie og Otto Movie Buddy fortæller dig hvornår næste sæson eller afsnit kommer

På den måde, kan du skrive alle de serier du følger med i, og så vil Otto Movie Buddy holde dig opdateret via messenger, når der kommer en ny sæson, eller det næste afsnit.

Desværre har tjenesten også lidt begrænsninger. Udgivelsesdatoer og sendetidspunkter for de store internationale serier, er de amerikanske datoer. Du får altså ikke at vide hvornår din serie er tilgængelig på dansk streaming eller TV – f.eks. bliver Homeland lige nu sendt på DR TV, men det kan Otto Movie Star ikke hjælpe med at oplyse dig.

Du kan dog godt søge på danske serier, som Broen, Badehoteller osv. Der kan dog opstå lidt forvirring, da mange af de store danske serier, også bliver sendt i udlandet og derfor måske figurerer under den engelske titel fremfor den danske.

Men i det store billede fungerer tjenesten ganske godt, og det er rart at kunne få besked øjeblikkeligt, hvornår den næste sæson af ens yndlingsserie starter.

Hvilke tjenester bruger du til at holde styr på dine tv-serier ?

 

Otto Movie star danske serier
Du kan søge på danske serier på Otto Movie Buddy