Mobilsiden anbefaler: 5 gaveideer til konfirmanden [TIP]

Mangler du en gave til en kommende konfirmand, så frygt ej. Her er fem gaveideer, der passer til enhver pengepung.

Mobilsiden anbefaler: 5 gaveideer til konfirmanden [TIP]

Vi nærmer os højsæsonen for konfirmationer, og som sædvanlig betyder det gaveindkøb i stor stil.

Især de digitale gaver har vundet stor indpas på nyere tids konfirmanders ønskeliste, men en MacBook, fladskærm eller lignende til flere tusinde kroner er naturligvis ikke realistiske gaver for alle gæster.

Derfor har vi her på Mobilsiden.dk samlet en liste med en række mobile gaveideer i flere prisklasser, hvor alle kan være med.

Se også: Mobilsiden anbefaler: Top 5 Android apps

Google Chromecast 2 (299 kroner)

Et Chromecast er uden tivl en god og prisvenlig gave, der vil gøre enhver teenager med trang til streaming glad. Her har vi taget Chromecast 2 med på listen, men der findes også det nyere Google Chromecast Ultra, der er lidt hurtigere og kan afspille film i 4K, men som også er dobbelt så dyr.

Læs anmeldelsen af henholdsvis Chromecast 2 og Chromecast Ultra.

Anker powerbank (199-599 kroner)

En powerbank er uomtivsteligt et nødvendigt apparat for en ung konfirmand, og ligegyldigt om sommerferien går med camping i naturen eller en storbyrejse, er den super smart og paraktisk rejsemakker.

Her vi vi isært anbafale powerbanken Powercore 10.00 mAh med hurtigopladning fra firmaet Anker, der kan købes for 399 kroner på siden powerbanken.dk

Denon Envaya Mini (899 kroner)

Nu bevæger vi os lidt op i prisklassen, og tager et kig på en elegant transprtabel højtaler fra Denon.

Denon Envaya Mini er, som navnet indikerer, en mindre udgave af Dennon’s Envaya højtaler, men trods den mindre størrelse, så har vi at gøre med en rigtig fornuftig lydafspiller med en mere end acceptabel lydkvalitet og et pænt og enkelt design.

Du kan læse både anmeldesen af Denon Envaya Mini og storebror Denon Envaya.

Samsung Gear 360 (1.549 kroner)

Samsung Gear 360 er et 36o graders kamera, der kan bruges til at tage billede og videoer, hvor du kan se hele vejen rundt om dig, ja netop i en 360 graders vinkel.

Det første Gear 360 virker kun med Samsungs produkter, men kan fås til omkring 1.600 kroner. Dog har Samsung netop lanceret en ny version af Gear 360, der også vil virke med f.eks. en iPhone, men den vil først komme til butikkerne i løbet af foråret.

Du kan læse anmeldelsen af det første Gear 360, mens vi ligeledes har beskrevet det nye kamera i en artikel her.

OnePlus 3T (fra 3.299 kroner)

En ny mobiltelefon er oftest et af de ønsker, der står øverst på ønskelisten. Det er dog også et af de punkter, der hurtigt kan gøre ondt på pengepungen, men det behåøver det dog ikke.

For mens ønsker om f.eks. en iPhone 7 elller den nye Samsung S8 ligger i dne høje ende af prisskalaen, så findes der telefoner, der er markant billligere, men stadig rigtig gode mobiler.

Én af dem er OnePlus 3T, der til bare 3.299 kroner koster nær det halve af topmodellerne fra Apple og Samsung, men som alligevel er en fantastisk lækker telefon, enhver komfirmand vil blive glad for.

OnePlus 3T landte desuden på en andenplads på Mobilsidens liste over de bedste telefoner sidste år, og den klarede sig også rigtig godt i vores test, som du kan læse her.