Nu kan du få Alexa som assistent på Android [TIP]

Det er nu muligt at indstille Amazon Alexa som standard, fremfor Googles egen assistent.

Nu kan du få Alexa som assistent på Android [TIP]

En af de største fordele ved Android er den enorme frihed man har som bruger. Som regel er man ikke låst til at skulle bruge specifikke apps eller services. Uanset hvilke programmer du foretrækker, kan du, for det meste, indstille dem til standard. I dag er det så blevet muligt at gøre det samme med Amazon Alexa.

Læs også: Nu virker IKEA Trådfri med Siri og Amazon Alexa

Alexa Google play
Før du kan vælge Alexa som standard assistanceapp, skal du installere den fra Google Play. Foto: Mobilsiden.dk

I danmark er Alexa stadig på beta-stadiet. Ikke desto mindre virker det ganske glimrende. Hvis du så ovenikøbet ejer et Amazon Echo produkt, er det måske nærliggende at bruge Alexa fremfor Google Assistent. Hvis du vil prøve Amazons roste assistent, skal du først og fremmest hente “Amazon Alexa” fra din Google Play app. Derefter skal følge denne sti: Indstillinger – Apps – Standard – Assistance og indtaling – Assistanceapp og herfra vælge Alexa fra listen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Alexa Indstillinger
Sådan ser det ud når du vælger Alexa som din assistanceapp. Foto: Mobilsiden.dk

Så snart Alexa er indstillet som din standard assistanceapp, skal du bare holde din hardware/software homeknap inde for at få Alexas dialogboks frem. Alexa fungerer stadig kun på engelsk, og skulle du være utilfreds, kan du altid skifte tilbage ved at følge samme sti og vælge Google fra listen over assistanceapps.