Prisen på mobilabonnementer med streaming falder

Der er udbrudt krig mellem lavprisselskaberne om at sælge billige mobilabonnementer med populære streamingtjenester. Se priser her.

Prisen på mobilabonnementer med streaming falder

For nogle år siden udmærkede enkelte af de store og dyre teleselskaber sig ved at tilbyde streamingtjenester sammen med mobilabonnementer.

I takt med at streaming fortsætter med at vinde indpas hos danskerne på bekostning af det døende flow-tv, har de billige lavprisselskaber i løbet af det seneste år også fået øjnene op for streamingtjenesternes popularitet.

Læs også: De billigste mobilabonnementer med streaming inkluderet 

OiSTER, Call me og CBB Mobil i regulær streamingkrig

Inden for blot det seneste år har lavprisselskaberne OiSTER, Call me og CBB Mobil derfor satset benhårdt på streamingtjenester.

Dermed kan du kombinere et billigt mobilabonnement med en eller flere populære streamingtjenester, som man får rabat på hver måned.

Bland op til fire tjenester hos CBB

Det seneste tiltag kommer fra CBB Mobil. Her kan man kombinere op til fire streamingtjenester (HBO max, TV 2 PLAY, Viaplay og TIDAL HiFi) sammen med ethvert mobilabonnement, der koster mindst 99 kroner per måned.

Priserne er henholdsvis 150 kroner per måned for to tjenester, 200 kroner per måned for tre tjenester og 250 kroner per måned (200 kroner per måned resten af 2023) for alle fire tjenester.

Læs mere om besparelsen her.

Se aktuelle priser og tilbud hos CBB Mobil

Virkelig billig TV 2 PLAY Favorit hos OiSTER

Er du til billig adgang til TV 2 PLAY Favorit med live-kanaler, bør du tage et kig på OiSTER. Siden januar 2022 har lavprisselskabet satset stort på streaming og tilbyder nu seks abonnementer med Viaplay, TV 2 PLAY og/eller Deezer. Derudover sælger OiSTER også mobilt bredbånd med Viaplay.

Det er særligt abonnementet med fri tale, 65 GB data, 5G for 219 kroner og TV 2 PLAY med live-reklamer, som er attraktivt. Alene tjenesten koster normalt 159 kroner per måned.

Se aktuelle priser og tilbud hos OiSTER

Gratis C More og billig Spotify hos Call me

Sidste lavprisselskab, som satser stort på streaming, er Call me. Her har man siden foråret 2022 kunnet købe Spotify Premium for kun 79 kroner per måned mod de normale 99 kroner per måned.

I november indledte selskabet en ny satsning sammen med moderselskabet Telia. Nu får alle kunder gratis adgang til C More i hele 2023 – en tjeneste, der normalt koster 99 kroner per måned.

Se aktuelle priser og tilbud hos Call me

Kan det svare sig at købe mobilabonnement med streaming?

Det lyder tillokkende med et billigt abonnement og besparelser på streaming. Det kan da også som udgangspunkt godt betale sig, så længe prisen for abonnementet med streaming er lavere end det, du ellers ville give for et tilsvarende abonnement og streamingtjenesten hver for sig.

Pas dog på med at købe for store mobilabonnementer med streaming inkluderet. Du risikerer at betale til et alt for stort og dyrt abonnement med en masse mobildata og en masse streamingtjenester, som du sjældent eller aldrig får brugt – og så er det penge lige ud af vinduet.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer