Skift mobilabonnent ofte og spar penge?

Skifter du sjældent mobilabonnement? Pas på med det, for der er både penge at spare og mere indhold at hente, ved at skifte mobilabonnement ofte.

Finder du det besværligt eller kedeligt at skifte mobilabonnement? Så er det nok den forkerte indstilling, for det er både let at skifte, og så er der flere fordele ved det. Ved at skifte mobilabonnement ofte, så kan man udnytte teleselskabernes tilbud og dermed spare både penge og få mere indhold.

Dette er et af emnerne i denne uges Fokus, hvor vi også kigger nærmere på hybrid-smartwatches og hvad der er for og imod køb af en helt billig mobiltelefon.

Konkurrence: Vind et sæt B&O BeoPlay H5 in-ear hovedtelefoner. Du deltager i konkurrencen ved, at stille os et spørgsmål i kommentarfeltet på seneste Fokus-video. Den finder du her. Vi trækker lod og offentliggør en vinder næste fredag, den 17. september.

Se også: Tips og guides til mobilabonnementer

Hvorfor skifte mobilabonnement ofte?

Det kan ses som en besværlig proces, at skulle skifte mobilabonnement, og derfor vælger mange at holde fast i deres nuværende mobilabonnement i lang tid. Det er dog ikke en god ide, hvis man gerne vil spare nogle lette penge og samtidig få fx mere data til rådighed.

Faktisk er det super simpelt at skifte mobilabonnement. Du finder det nye abonnement hos teleselskabet og bestiller det, oplyser simkort-nummer og derfra sørger de for alt det praktiske, og opsiger dit gamle abonnement. Og hvad vinder du ved dette besvær?

Specielt lavprisselskaberne har været meget aggressive i år, med kampagne efter kampagne, hvor de har konkurreret indbyrdes. Og det har altså været til fordel for en række mobilkunder, som har udnyttet disse tilbud. Vi har set halv pris på mobilabonnementer, dobbelt op på data i mobilabonnementer og andre tilbud. Sagen er at disse tilbud kun gælder i en periode, fx 3-6 måneder. Men abonnementerne er der ingen binding på og man kan nærmest skifte fra tilbud til tilbud, og dermed spare penge.

Det kræver selvfølgelig at man har et overblik over teleselskaberne mobilabonnementer og nyeste tilbud, og det får du altså ganske let på telepristjek.dk.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Bedste hybrid-smartwatch, ja og nej til helt billige mobiltelefoner?

Denne uges fokus handler også om hybrid-smartwatches, hvor vi snakker om fordele og ulemper ved denne type smartwatch. Og så guider vi også til nogle af de bedste hybrid smartwatches på markedet lige nu.

Vi hiver også vores ja- og nej-hatte frem og diskuterer helt billige smartphones. Er de helt billige smartphones pengene værd eller skal man undgå det? Se med i videoen herover.

Se også: Abonnér på Teknofil på Youtube

Mere nyt om emnet

Vi prøvede, men vi kunne ikke lade sagen ligge. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 10/9/2021 stillede redaktiornen igen skarpt på tematikken med en artikel omkring temaet Xiaomi 11T-serien vil få tre generationer af AndroidKlik her og læs historien.. Se også seneste nyt om emnet her..