Sparetips: De bedste mobilabonnementer under 100 kroner

Man får rigtig meget mobilabonnement under hundrede kroner. Her tager vi et kig på de bedste til prisen, og finder samtidig gode tilbud på mobilt bredbånd og mobiltelefoner.

Sparetips: De bedste mobilabonnementer under 100 kroner

Der er mange penge at spare på mobilabonnementer, mobilt bredbånd og mobiltelefoner, hvis man bruger tiden på at orientere sig på markedet. Men nu er det ikke alle der har tiden til det, så derfor står vi klar til at guide jer.

Sparetips er en helt ny kategori på vores fælles Youtube-kanal, Teknofil, hvor vi hver uge vil servere de bedste tilbud til jer, og samtidig give et tip eller to med på vejen.

Spar penge på mobilabonnementet

V lægger hårdt ud i første afsnit af Sparetips, med de bedste mobilabonnementer til under 100 kroner. Vi har fundet tre gode abonnementer, fordelt på landet tre netværk – TDC, 3 og Telia/Telenor.

Alt for mange danskere render rundt med hundedyre abonnementer, med et skrabet indhold af taletid og data, som ofte er så forældede, at de ingengang findes i teleselskabets portefølje længere. Og når det er så uhyre simpelt, at skifte til et nyt teleselskab, så er det bare at finde et billigere mobilabonnement.

Læs også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Og man får faktisk overraskende meget mobilabonnement for under 100 kroner. Se med i videoen her:

Vi anbefaler mobilt bredbånd med fri data

Sparetips indeholder ikke kun tips og tilbud om mobilabonnementer. Vi kigger også på markedet for mobilt bredbånd og mobiltelefoner. Brugen af mobilt bredbånd er i denne tid med coronavirus eksploderet, og måske begynder det at knibe med din nuværende datapakke. Derfor tager vi et nærmere kig på de tre bedste mobile bredbåndsabonnementer, som kommer med fri data.

Læs også: Priser på mobilt bredbånd med fri data

Der er også blevet plads til at anbefales tre mobiltelefoner. I denne omgang er det ikke det nyeste og hotteste på feltet, men i stedet mobiler med et eller to år på bagen. Her får man nemlig rigtig meget mobil til pengene.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

 

Mere om Mobiltelefon

Siden vi publicerede denne artikel er der kommet mere til sagen. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 29/4/2020 kørte vi artiklen; Huaweis appbutik klar med Google Maps-alternativ – Næste artikel om temaet finder du her. Tematikken er fortsat aktuel. Klik her for de sidste nyheder..