Super tilbud: 20 timer tale og 20 GB data for 66 kroner / md

Du kan nu få et abonnement med 20 timer tale og 20 GB data til kun 66 kroner om måneden - og det helt uden binding.

Super tilbud: 20 timer tale og 20 GB data for 66 kroner / md

Lavprisselskaberne kører ofte med virkelig gode tilbud på mobilabonnementer. Senest er det dukaTale, der har sat gang i et spændende tilbud, hvor man får virkelig meget data og tale til en lav pris.

Rigtig billigt mobilabonnement

Tilbuddet går ud på, at frem til og med den 31. december 2022 kan få et mobilabonnement med fri tale, sms og mms og 20 GB data for kun 66 kroner om måneden. Alt indholdet kan man også bruge løs af inden for EU – også alle 20 GB data.

Efter den 31. december 2022 kører abonnementet så videre til 99 kroner om måneden. Tilbuddet kører fra nu og til med den 7. juli 2022.

dukaTale benytter ikke binding på deres abonnementer, så du kan hurtigt og let komme ud af kundeforholdet, når du har lyst. Læs mere om tilbuddet hos dukaTale her.

Hvor godt et tilbud er det så, dukaTale disker op med her? Det er faktisk rigtig godt og det ligger 20-30 kroner lavere i pris end de bedste alternativer lige nu. Herunder kan du se, hvordan andre teleselskaber prissætter abonnementet

Greentel
Fri tale og 20 GB data
Pris: 89 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos Greentel

Oister
Fri tale og 30 GB data
Pris: 89 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos Oister

Greentel
Fri tale og 40 GB data
Pris: 99 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos Greentel

CBB
Fri tale og 30 GB data
Pris: 109 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos CBB

Call me
Fri tale og 30 GB data
Pris: 109 kroner
Sammenlign aktuelle tilbud hos Call me

Spar mange penge – særligt kunder hos YouSee, Telenor eller Telia

Som man kan se, er der gode penge at spare ved at vælge dukaTale resten af året. Sammenligner vi med abonnementer fra YouSee, Telenor og Telia, så er der endnu flere penge at spare.

Hos Telenor skal du for eksempel betale 169 kroner om måneden for at få et abonnement med 30 GB data, mens det koster 149 kroner at få et abonnement med 20 GB data hos YouSee. Hos Telia har det nærmeste alternativ 40 GB data og det koster 159 kroner om måneden.

Se også: Nyheder om tilbud på mobilabonnementer