Tip kommunen med mobilen [TIP]

Mangler snerydningen? eller trænger cykelstien til lapning? Så kan du give kommunen besked med denne app.

Tip kommunen med mobilen [TIP]

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Hvis asfalten mangler på cykelstien, træerne vælter ind over fortovet eller snerydningen savnes, er det nu nemmere at tippe kommunen. Med et par klik i App’en ’Giv et praj’ giver du kommunen direkte besked.

Det er ikke sværere end at sende end billedbesked. I ’giv et praj’ tager man et foto af problemet, hvorefter kategori og kommentar tilknyttes. GPS-koordinater hentes automatisk og kommunen ved nu nøjagtig hvad og hvor der skal sættes ind.

Det kræver nu kun få kliks at indrapportere småskader til kommunen.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

App’en er nu landsdækkende og vælger automatisk hvilken kommune der skal tippes. Du behøver derfor ingen ekspertviden inden for kommunegrænser, for at sende tippet til den rette kommune.

De indsendte informationer giver kommunerne et større overblik og sætter dine praj på dagsordenen. Det er ikke alle kommuner der deltager i ’Giv-et-praj endnu. Herunder kan du se om din kommune er med i giv-et-praj.

Giv-et-praj app’en er gratis og kan hentes i Apple App Store og Google Play Store. En Windows Phone variant er under udvikling. du kan læse mere om giv-et-praj på givetpraj.nu

Intergraph Danmark A/S, der står bag app’en udvikler og leverer software til blandt andet kommuner, forsyningsselskaber og beredskabsområdet. Intergraph står også bag en række apps både til offentlig brug, blandt andre den officielle 112-app.

Priser, Guides & Tips til mobilabonnement, bredbånd & telefoner