Yousee giver fri data til alle mobilkunder frem til 30. september

Har du et Yousee mobilabonnement eller overvejer at købe et, så får du de næste fem måneder fri data - uanset hvilket abonnement.

Yousee giver fri data til alle mobilkunder frem til 30. september

Yousee er i det gavmilde hjørne og giver fra nu og til den 30. september fri data med i deres mobilabonnementer. Det gælder både nuværende mobilkunder og dem, som tegner et nyt mobilabonnement hos teleselskabet.

Yousees fri data-tilbud er til alle med data i deres YouSee-mobilabonnement. Med fri data er der stadig en fair use-grænse, som de færreste vil nå, og man vil kunne surfe, streame, spille, videochatte løs, uden at skulle bekymre sig om ens typiske mobildata-begrænsning. I disse tider, hvor mange arbejder hjemmefra, så kan fri data være at foretrække.

Læs også: Guide: 5 mobilabonnementer med fri data

Yousee giver fri data i fem måneder

Yousees tilbud om fri data til alle mobilkunder træder i kraft nu og holder frem til den 30. september, altså hele 5 måneder med fri data. Abonnerer du allerede på Yousees mobilabonnement med fri data til 399 kroner, så oplyser teleselskabet ikke om du bliver kompenseret i perioden.

YouSees priser på mobilabonnementer starter fra 169 kroner om måneden, hvor man normalt får fri tale og 15 GB data. På trods af tilbuddet om fridata, så er Yousee stadig ikke billigst. Til gengæld har de rigtig god mobildækning – faktisk den bedste mobildækning i Danmark, i følge en test fra Teknologisk Institut.

Her er et overblik over Yousees mobilabonnementer, som nu altså inkluderer fri data frem til 30. september.

Skal det være billigere end Yousee, så skal man over på 3s netværk, hvor man hos Oister får fri data for 149 kroner om måneden. Og tegner du et nyt abonnement hos Yousee, for at drage nytte af dette tilbud, så husk det kun gælder fem måneder, og dermed ikke alle seks måneder, som du binder dig til.

Se også: Mobilabonnementer på TDCs netværk

Fri data med Fair use-grænse

Husk på, at fri data ikke betyder, at der slet ikke er noget loft på dataforbruget. Fri data kommer derimod med en såkaldt “fair use”-begrænsning, som betyder man reelt har 1000 GB at gøre godt med. 1000 GB når man dog meget langt med, så længe man ikke begynder at downloade store spil og lignende, som i dag sagtens kan fylde 100 GB.

Læs også: De bedste mobilabonnementer under 100 kroner

Opdateringer i sagen

Det tog ikke lang tid, temaet taget i betragtning, inden der kom nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald gik videre med historien. d. 2/4/2020 gik vi videre med temaet i en artikel med tematikken DRTV-streamingtjenesten flytter ind hos YouseeKlik her og læs historien.. Få også seneste nyt i sagen her.