Bedste tilbud på iPad

Hvilken iPad skal man købe? Vi guider til de bedste af Apples tablet og giver dig dagsaktuelle priser. Find det bedste køb lige nu.

Bedste tilbud på iPad

iPads kan bruges i mange år og vi skifter dem derfor ikke ud så ofte som vi gør med telefoner. På et tidspunkt kan de dog ikke mere og man må se sig om efter en ny.

Personligt har vi selv en iPad i vores husstand, der er 8 år gammel og den fungerer stadig til det, den skal bruges til: Nemlig til at gå på nettet, streame video og musik samt til gaming til husbehov.

Her er vores bud på, hvilken iPad du skal vælge lige nu, hvis du går op i pris og kvalitet.

Bedste køb af iPad lige nu

iPad 64 GB 2021

2021-versionen af Apples standard-iPad er den ideelle for langt de fleste brugere. Skærmen er fint stor med 10,2 tommer og med fuld HD-opløsning. Den er ikke egnet til hardcore arbejdsbrug med tunge programmer, men til underholdning, surfing, studie- og kontorarbejde fungerer den fint.

Kommer i versioner med og uden 4G.

Bedste pris lige nu: 2.888 kroner

Se aktuelle priser her

iPad Pro 128 GB

Skal du have det ypperste, når det gælder og tablets i det hele taget, så er det umuligt at komme uden om Pro-modellen, der kom her i 2022.

Stor skærm på 11 tommer med utrolig flot skarphed og skønne farver. Man får ikke en bedre skærm på Apples tablets – eller tablets generelt.

Pro-modellen er uhyre kraftfuld og helt på højde med dyre laptops – derfor kan den snildt håndtere kraftfulde grafiske programmer. Batteritiden er rigtig god.

Bedste pris lige nu: Fra 6.999 kroner

Se aktuelle priser her

Mini 64 GB

Mini-versionen fra 2021 har grundlæggende intet mini over sig, når det gælder specifikationer. Kun skærmen er mindre end på de andre Apple-tablets med 8,3 tommer, men ellers er det en glimrende iPad med hurtig brugerflade og rigtig praktisk format.

Bedste pris lige nu: Fra 4.853 kroner

Se aktuelle priser her