Top 5: De absolut bedste el-løbehjul

Se hvordan el-løbehjul scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 bedste el-løbehjul på markedet lige nu.

Top 5: De absolut bedste el-løbehjul

Der findes et utal af el-løbehjul på markedet, og det kan derfor være svært at skaffe sig et overblik. Vi har undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på samtlige el-løbehjul. Se top 5 bedste elektriske løbehjul på markedet.

Vi har gennem årene testet og bedømt utallige elløbehjul, men vi kan desværre ikke nå at bedømme dem alle. Derfor hviler vores kvalitetsbedømmelser i høj grad også på, hvordan el-løbehjul er blevet kvalitetsbedømt af mange europæiske techmedier. Sammenlign bedømmelse, priser og udvalgte specifikationer på top 5 bedste el-løbehjul.

Segway Max G30E II er det bedste el-løbehjul

Kvalitetsbedømmelse:

91/100

Beskrivelse:
Segway Max G30E II blev lanceret i 2020 og er kendt for sin lange rækkevidde på op til 65 km og robuste konstruktion, der gør den velegnet til daglig pendling. Fordelene inkluderer en kraftig motor, pålidelighed og komfortabel kørsel, mens ulemperne kan være dens relativt tunge vægt på 19 kg og højere pris sammenlignet med andre modeller.

Den adskiller sig ved sin imponerende rækkevidde og byggekvalitet, som gør den ideel til længere ture. Løbehjulet har et batteri på 15.300 mAh og en ydeevne på 350 W. Det tager seks timer at oplade det og har en topfart på 25 km/t.

Løbehjulet har en bære en vægt på op til 100 kg. Der sidder LED-lygter foran og bagpå løbehjulet. Segway Max G30E II kan klappes sammen, så det er lettere at have med i eksempelvis offentlig transport

Bedste pris på Segway Max G30E II:
3 danske webshops tilbyder Segway Max G30E II.
Dyreste pris: 7.499 kr.
Billigste pris: 7.499 kr.
Spar op til: 0 kr. 

Se aktuelle priser og tilbud på Segway Max G30E II 

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Kvalitetsbedømmelse:
90/100

Beskrivelse:
Xiaomi Electric Scooter 4 Pro blev lanceret i 2022 og er kendt for sin kraftfulde motor, lange rækkevidde, og robuste konstruktion. Den har en kraftig motor og er lidt lettere end alternativerne og ikke blandt de billigste elektriske løbehjul.

Den adskiller sig fra andre elløbehjul ved at kombinere premium-funktioner med Xiaomis sædvanlige gode kvalitet. Xiaomi Electric Scooter 4 Pro har et batteri på 12.400 mAh og en ydeevne på 350 watt, som giver en rækkevidde på 55 kilometer og en tophastighed på 20 km/t. 

Løbehjulet har en begrænsning på 120 kg og vejer selv 17 kg. Det kan oplades på 8-9 timer. Der sidder LED-lygter foran og bagpå løbehjulet. 

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro kan klappes sammen for øget mobilitet. 

Bedste pris på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro:
6 danske webshops tilbyder Xiaomi Electric Scooter 4 Pro.
Dyreste pris: 4.579 kr.
Billigste pris: 4.072 kr.
Spar op til: 507 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Kvalitetsbedømmelse:
89/100

Beskrivelse:
Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra blev lanceret i 2023. Fordelene inkluderer dens lange rækkevidde på 70 km og robuste konstruktion, mens ulemperne kan være dens højere vægt på 24,6 kg og pris sammenlignet med andre modeller. Den adskiller sig fra lignende produkter ved at tilbyde en bedre balance mellem ydeevne og holdbarhed.

Løbehjulet har et batteri på 12.000 mAh og en meget kraftig motor på 940 watt med en tophastighed på 25 km/t. Løbehjulet kan klappes sammen, så det nemt kan tages med i toget. 

Dette el-løbehjul har en begrænsning på 120 kg. Der sidder LED-lygter foran og bagpå, og så har den affjedring både foran og bagpå for bedre komfort. 

Bedste pris på Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra:
15 danske webshops tilbyder Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra.
Dyreste pris: 7.355 kr.
Billigste pris: 6.116 kr.
Spar op til: 1.239 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra

Segway-Ninebot F65I

Kvalitetsbedømmelse:
86/100

Beskrivelse:
Segway-Ninebot F65I er et el-løbehjul fra 2023. Fordele inkluderer dens robuste konstruktion, lange rækkevidde på op til 65 km og avancerede sikkerhedsfunktioner, mens ulemperne kan være dens højere pris og høje vægt på 21,8 kg.

Den adskiller sig ved sin integration af smart teknologi og en højere maksimal rækkevidde end mange konkurrerende produkter. Batteriet har en størrelse på 12.000 mAh. Dette el-løbehjul kan bære op til 120 kg og kan løbehjulet klappes sammen. 

Der sidder LED-lygter foran og bagpå elløbehjulet.

Bedste pris på Segway-Ninebot F65I:
6 danske webshops tilbyder Segway-Ninebot F65I.
Dyreste pris: 8.499 kr.
Billigste pris: 5.881 kr.
Spar op til: 2.618 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Segway-Ninebot F65I 

Segway Ninebot MAX G2 E

Kvalitetsbedømmelse:
86/100

Beskrivelse:
Segway Ninebot MAX G2 E blev lanceret i 2023 og er kendt for sin lange rækkevidde på op til 70 km, robuste konstruktion og stærke motor med en ydeevne på hele 1.000 watt. Fordele inkluderer høj batterikapacitet på 15.300 mAh og god affjedring, mens ulemper kan være højere pris og vægten på 24,3 kg.

Den adskiller sig fra andre el-løbehjul ved sin avancerede teknologi, pålidelighed og komfort under længere køreture. Dette el-løbehjul har en begræsning på 120 kg og en tophastighed på 25 km/t. Løbehjulet kan klappes sammen, og så sidder der LED-lygter foran og bagpå. 

Bedste pris på Segway Ninebot MAX G2 E:
4 danske webshops tilbyder Segway Ninebot MAX G2 E.
Dyreste pris: 7.051 kr.
Billigste pris: 6.228 kr.
Spar op til: 823 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Segway Ninebot MAX G2 E

De absolut bedste el-løbehjul

I vores søgen efter de bedste el-løbehjul på markedet støtter vi os udelukkende til vores egne testresultater, og i det omfang vi ikke selv har testet det enkelte el-løbehjul, støtter vi os til den gennemsnitlige kvalitetsbedømmelse af el-løbehjulet foretaget af mange forskellige uvildige techmedier i Europa. 

Kvalitetsbedømmelsen af el-løbehjul udtrykkes ved en testscore på XX/100. Jo højere testscore ud af 100, des bedre kvalitet.

I vores top 5 bedste el-løbehjul spiller prisen ingen rolle i vores rangering. Prisen er alligevel taget med i vores oversigt, så du selv kan vurdere forholdet mellem pris og kvalitet.