De nyeste og bedste in-ear høretelefoner til prisen

Man behøver ikke længere købe de dyre in-ear høretelefoner, hvis man vil have et god oplevelse. Her er de bedste nye in-ear til prisen.

Udvalget af trådløse in-ear høretelefoner er enormt – og der er samtidig meget stor forskel på kvaliteten og prisen. Vil du gerne have et sæt gode in-ear høretelefoner, men uden at betale en formue for det? Vi har fundet sæt sæt in-ear lige her, som du bør overveje.

De billige in-ear høretelefoner imponerer

Tidligere var de anbefalelsesværdige in-ear hovedtelefoner dyre og der ikke særligt tilgængelig. De billige trådløse in-ear var derimod ikke særligt gode. Men der er sket meget siden da, og i dag kan man sagtens fået virkelig gode trådløse høretelefoner, der prismæssigt er meget overkommelige. Herunder er vores fem bud på de bedste nye in-ear til prisen.

  • OnePlus Nord Buds: Nok de bedste in-ear høretelefoner til en billig pris lige nu. Nord Buds koster kun omkring 300 kroner, hvilket er exceptionelt billigt for deres kvalitet.
  • Xiaomi Buds 3: Xiaomi Buds 3 har alt hvad et sæt in-ear skal have. God lyd, komfort og lang batteritid. Her er samtidig en god støjredution.
  • Sony LinkBuds S: Sonys nye LinkBuds S er en gevaldig forbedring i forhold til forgængeren. Bedre lyd og støjisolation end de billigere modeller.
  • Sennheiser Momentum True Wireless 3: Nu går vi op i pris, men også i kvalitet. Sennheiser Momentum True Wireless 3 er nogle af de bedste trådløse høretelefoner på markedet.
  • Sony WF-1000XM4: Spørger du os, er dette det bedste sæt in-ear høretelefoner på markedet lige nu. Lyden er klokkeklar og dejlig fyldig samtidig, mens den aktive støjreducering vel ikke findes bedre end i dette headset.

Se aktuelle priser på de bedste in-ear her

Konkurrence: Vind en Xiaomi 12 Pro

I denne omgang af Fokus på Teknofil har vi også andet end in-ear høretelefoner at snakke om. Det handler også om elbilen Toyota bZ4X, WWDC, kernekraft, mobilabonnemeneter og svar på spørgsmål fra vores seerne.

Vi sparker også gang i en ny konkurrence, hvor man kan vinde en Xiaomi 12 Pro. Se hele videoen øverst i artiklen.

Se også: Seneste videoer på Teknofil