Gode grunde til at købe iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro har fået et par interessante opdateringer, der gør det værd kraftigt at overveje et køb af den. Vi guider til den nye telefon.

Da Apple lancerede iPhone 14-serien i starten af september, stod det klart, at 14 Pro er den mest interessante model med de bedste nye funktioner. I videoen herover kan du se nogle af grundene til at købe telefonen.

Mere brugervenlig iPhone 14 Pro

Den bedste nyhed er den nye Dynamic Island-funktion. Den erstatter hakket øverst på skærmen og udover at give plads til Face ID og selfiekamera, så fungerer den også som et interaktivt område, hvor man kan styre apps fra uden at skulle åbne selve appen.

Det er godt for brugervenligheden, da man så ikke skal gå væk fra den apps eller det man ser på skærmen, hvis man lige skal skifte sang, tjekke GPS-navigationen eller noget andet.

En anden stor ting er always on-funktionen, hvor man kan se basale informationer på den 6,1 tommer store skærm, selvom telefonen ikke er egentlig aktiv.

Vi tager et nærmere kig på iPhone 14 Pro og tipper til de bedste funktioner og hvorfor den er værd at købe.

Fire varianter i alt

Apples nye telefonserie kommer også i tre andre varianter. En standardudgave med skærm på 6,1 tommer samt en Plus og en Pro 14 Max begge med skærm på 6,7 tommer.

Se også: Test af iPhone 14 Pro