Konkurrence: Vind trådløst headset til 1.000 kroner

Du har nu mulighed for at vinde et headset til værdi af 1.000 kroner - se her, hvordan du deltager i konkurrencen. Se også nyt om 5G og iPhone 12.

I denne omgang Fokus har du mulighed for at vinde et bluetooth headset til værdi af 1.000 kroner. Det er headsettet Sennheiser HD25, der er på højkant. Det er et Limited Edition headset, så bliver du den heldige vinder, vil du være en af få danskere, der løber rundt med lige netop sådan et headset.

Du deltager i lodtrækningen om headsettet ved at stille et spørgsmål eller skrive en kommentar til os under artiklen her eller på vores YouTube-kanal Teknofil her.

Bedste Apple Watch og 5G i Danmark

Er Apple Watch 3 eller 5 bedst? Det finder vi svar på i denne uges Fokus-video.

Vi kommer også omkring 5G i Danmark, hvor YouSee, Telmore og Hallo Mobil har meldt ud, at de er klar med 5G fra den 7. september.

Se også: Guide til smartwatch

Får iPhone 12 120 Hz skærm? BlackBerry på vej med Android-mobil

Lanceringen af iPhone 12 er lige om hjørnet og rygtestormen tager til. Blandt andet omkring 120 Hz refresh skærm. Ny hands-on video indikerer i hvert fald, at iPhone 12 får 120 Hz refresh rate skærm, selvom der har været flere rygter om, at den kun får 60 Hz – altså standard refresh rate.

BlackBerry var engang en stor spiller, særligt blandt virksomheder, der har fokus på sikkerhed. De har dog været mere eller mindre væk fra smartphone-markedet, men nu ser det ud til, at de kommer retur i 2021 med en Android-mobil. Den vil formentlig skille sig ud med særligt meget fokus på sikkerhed og så et fysisk tastatur.

Se også: Få mere viden om telefoner og tech

 

Mere om sagen

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden fulgte op på sagen. 16/1/2020 fulgte vi op med sagen Test: Astro A50 – trådløst gamerheadset til PC og konsol – Den videre beretning kan læses her. Tjek de seneste nyheder om temaet her.