Multipoint er nu tilgængelig på Elite 7 Pro og Elite 7 Active

Nu kan du problemfrit skifte mellem to enheder og lettere multitaske. Jabra Elite 7 Pro og Elite 7 Active har fået Bluetooth Multipoint.

Multipoint er nu tilgængelig på Elite 7 Pro og Elite 7 Active

Det fleksible arbejde kan ind imellem føles som at skulle jonglere med mange bolde på en gang. Med Bluetooth Multipoint teknologien får brugerne mulighed for at se videoer eller lytte til musik på en enhed og lynhurtigt besvare et opkald på en anden enhed, uden at skulle fumle med forbinde sine earbuds.

Bluetooth Multipoint var ikke en del af headsettet ved lanceringen, men det er altså noget, som en software-opdatering nu har sørget for at tilbyde brugerne.

Skift let med to enheder med Jabras nye headset

Teknologien sørger for, at der automatisk prioriteres en forbindelse til den enhed, der modtager et indgående opkald, fremfor den enhed der streamer for eksempel video eller musik.

Hvis brugerne allerede er midt i en samtale og modtager et indgående opkald, vil de høre en banke-på-tone, der giver dem besked. Ved at trykke på knappen på den ene earbud kan de afslutte det igangværende opkald og besvare det indgående opkald.

Se også: Telefoner der er bedst til musik

Test af Jabra Elite 7 Pro

Læs vores test af Jabra Elite 7 Pro. I vores test er vi særligt tilfredse med lydkvaliteten og pasformen og det er også skønt med lang batteritid.

På negativsiden har vi lidt udfordringer med den aktive støjreduktion og lyden til samtaler er okay, men ikke helt i top.

Herunder kan du se dagsaktuelle priser på Elite 7 Pro:

De bedste priser på Jabra Elite 7 Pro

Opdateret 23/9 2024

Udbyder
Pris
Dagens bedste tilbud
NordicElectronics
Mindstepris
1.099,-
1.099,-
Compumail
Mindstepris
1.237,-
1.237,-
happii.dk
Mindstepris
1.310,-
1.310,-

Jabra Elite 7 Pro udbydes af 11 udbydere. Du kan spare op til 706,-. Ovenfor ser du dagens tre bedste tilbud på Jabra Elite 7 Pro

Sammenlign aktuelle priser hos 11 webshops »

Se også: Guide til de bedste in ear headset