Top 5: De absolut bedste vinterdæk

Se hvordan vinterdæk scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 bedste vinterdæk på markedet lige nu.

Top 5: De absolut bedste vinterdæk

Der er hundredvis af forskellige vinterdæk at vælge mellem, og det kan derfor være svært at skaffe sig overblikket. Vi har undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på de bedste vinterdæk. Se top 5 bedste vinterdæk på markedet.

Hver dækmodel findes i rigtig mange størrelser. Derfor tager de viste priser nedenfor udgangspunkt i Europas mest solgte dækstørrelse (205/55 R16). Det vil sige en dækbredde på 205 mm, en profil/højde på 55 mm og en fælgdiameter på 16 tommer). Priserne kan være både lavere og højere end de viste, alt efter hvilken dækstørrelse du har brug for.

Nedenfor kan du se de fem vinterdæk, som klarer sig bedst i test hos den tyske bilistorganisation ADAC.

Continental WinterContact TS 870 er det bedste vinterdæk

Kvalitetsbedømmelse:
71/100

Beskrivelse:
Continental WinterContact TS 870 er et vinterdæk designet til personbiler og mindre SUV’er, der tilbyder fremragende ydeevne under kolde og udfordrende forhold.

Dækket er udstyret med avanceret teknologi, som sikrer optimalt vejgreb på sne og is samt forbedret bremseevne på våde veje.

Det har et unikt mønsterdesign og en speciel gummiblanding, der giver bedre stabilitet og lavere rullemodstand, hvilket forbedrer brændstofeffektiviteten.

Continental WinterContact TS 870 er kendt for sin pålidelige præstation i sne, is og regn, hvilket gør det til et ideelt valg for vinterkørsel i nordiske og europæiske vejrforhold.

Bedste pris på Continental WinterContact TS 870:
3 danske webshops tilbyder Continental WinterContact TS 870.
Dyreste pris: 1.130 kr. per dæk
Billigste pris: 758 kr. per dæk
Spar op til: 372 kr. per dæk

Se aktuelle priser og tilbud på Continental WinterContact TS 870

Goodyear UltraGrip Performance 3

Kvalitetsbedømmelse:
71/100

Beskrivelse:
Goodyear UltraGrip Performance 3 er et premium-vinterdæk designet til personbiler, der sikrer optimal ydeevne under kolde og våde forhold. Det har et avanceret dækmønster, der giver forbedret vejgreb på is og sne, samt kortere bremselængde.

Dækket er fremstillet med Goodyears Winter Grip-teknologi, som sikrer fleksibilitet ved lave temperaturer, og SnowProtect-teknologi, der optimerer trækkraften i snefyldte forhold.

Desuden har UltraGrip Performance 3 lav rullemodstand, hvilket bidrager til bedre brændstofeffektivitet. UltraGrip Performance 3 er kendt for sin pålidelighed, sikkerhed og komfort, hvilket gør det til et ideelt valg for vinterkørsel i skiftende vejrforhold.

Bedste pris på Goodyear UltraGrip Performance 3:
3 danske webshops tilbyder Goodyear UltraGrip Performance 3.
Dyreste pris: 850 kr. per dæk
Billigste pris: 740 kr. per dæk
Spar op til: 110 kr. per dæk

Se aktuelle priser og tilbud på Goodyear UltraGrip Performance 3

Dunlop Winter Sport 5

Kvalitetsbedømmelse:
69/100

Beskrivelse:
Dunlop Winter Sport 5 er et vinterdæk designet til personbiler, der sikrer optimalt vejgreb og stabilitet under kolde og våde forhold. Det er kendt for sin forbedrede trækkraft på sne og is takket være et avanceret mønsterdesign med dybere riller, der effektivt dræner vand og sjap.

Dækket har en forbedret slidstyrke og reduceret rullemodstand, hvilket giver bedre brændstoføkonomi. Asymmetriske slidbaner sikrer stabilitet ved høje hastigheder og præcis styring, mens et stort antal lameller giver ekstra greb på glatte overflader.

Dunlop Winter Sport 5 er et pålideligt valg til vinterkørsel og tilbyder høj ydeevne i selv de mest udfordrende vejforhold.

Bedste pris på Dunlop Winter Sport 5:
3 danske webshops tilbyder Dunlop Winter Sport 5.
Dyreste pris: 1.116 kr. per dæk
Billigste pris: 701 kr. per dæk
Spar op til: 415 kr. per dæk

Se aktuelle priser og tilbud på Dunlop Winter Sport 5

Michelin Alpin 6

Kvalitetsbedømmelse:
65/100

Beskrivelse:
Michelin Alpin 6 er et vinterdæk designet til personbiler, der sikrer pålidelig ydeevne under kolde forhold. Dækket er kendt for fremragende trækkraft og bremseevne på både sne og is takket være Michelins avancerede gummiblanding og slidbaneteknologi.

Slidmønsteret er udviklet til gradvist at ændre sig, hvilket sikrer optimal greb, selv når dækket slides. Michelin Alpin 6 har også en længere levetid sammenlignet med mange konkurrenter og opretholder præstationen i hele dækkets levetid.

Vinterdækket har 3PMSF (Three Peak Mountain Snowflake)-certificeringen, hvilket bekræfter, at det lever op til strenge vinterstandarder.

Bedste pris på Michelin Alpin 6:
2 danske webshops tilbyder Michelin Alpin 6.
Dyreste pris: 1.499 kr. per dæk
Billigste pris: 1.073 kr. per dæk
Spar op til: 426 kr. per dæk

Se aktuelle priser og tilbud på Michelin Alpin 6

Vredestein Wintrac Pro

Kvalitetsbedømmelse:
63/100

Beskrivelse:
Vredestein Wintrac Pro er et vinterdæk designet til højtydende biler og SUV’er. Det er kendt for dets fremragende vejgreb og sikkerhed under krævende vinterforhold, herunder sne, is og vådt føre.

Dækket har en resin kombineret med højt silica-indhold i slidbanelegeringen og et optimeret slidbanemønster, der sikrer bedre trækkraft og kortere bremselængde.

Med sin asymmetriske profil og dybe lameller leverer det fremragende stabilitet og håndtering, selv ved højere hastigheder.

Vredestein Wintrac Pro er også klassificeret til hastigheder op til 299 km/t alt efter dækstørrelse, hvilket gør det ideelt til sportsvogne og kraftfulde køretøjer, der kræver ydeevne og sikkerhed i vintermånederne.

Bedste pris på Vredestein Wintrac Pro:
2 danske webshops tilbyder Vredestein Wintrac Pro.
Dyreste pris: 1.121 kr. per dæk
Billigste pris: 970 kr. per dæk
Spar op til: 151 kr. per dæk

Se aktuelle priser og tilbud på Vredestein Wintrac Pro

De absolut bedste vinterdæk

I vores søgen efter de bedste vinterdæk på markedet støtter vi os udelukkende til ADACs seneste test af vinterdæk fra 2024. ADACs kvalitetsbedømmelse anvender en skala fra 0,6 til 5,5 og er derfor konverterer til en testscore mellem 1 og 100. Jo højere testscore ud af 100, des bedre kvalitet.

I vores top 5 bedste vinterdæk spiller prisen ingen rolle i vores rangering. Prisen er alligevel taget med i vores oversigt, så du selv kan vurdere forholdet mellem pris og kvalitet.