Top 5: De absolut bedste Chromecast

Se hvordan Chromecast-streamingenheder scorer i internationale kvalitetstest og sammenlign de danske priser. Se top 5 bedste Chromecast på markedet lige nu.

Top 5: De absolut bedste Chromecast

Der er mange Chromecast og medieafspillere på markedet, og det kan derfor være svært at skaffe sig overblikket. Vi har undersøgt kvalitetsbedømmelser og priser på samtlige Chromecast. Se top 5 bedste Chromecast på markedet.

Vi har gennem årene testet og bedømt utallige Chromecast, men vi kan desværre ikke nå at bedømme dem alle. Derfor hviler vores kvalitetsbedømmelser i høj grad også på, hvordan Chromecast er blevet kvalitetsbedømt af mange europæiske techmedier. Sammenlign bedømmelse, priser og udvalgte specifikationer på top 5 bedste Chromecast.

En Chromecast er det navn, som i folkemunde bliver brugt om medieafspillere, der understøtter Google Cast-funktionalitet – altså muligheden for at spejle skærmindholdet fra en computer med Chrome-browser eller en Android-telefon over på tv-skærmen. Det er også muligt at sende afspilningen af en video på både hjemmesider og apps over på tv-skærmen via Google Cast-symbolet.

Google anvender ikke længere navnet Chromecast om sine enheder, men de nyeste medieafspillere fra Google fungerer på præcis samme måde som de tidligere Chromecast-enheder.

Google TV Streamer er den bedste Chromecast

Kvalitetsbedømmelse:
87/100

Beskrivelse:
Google TV Streamer er en smart medieafspiller, der gør det nemt at streame indhold fra tjenester som Netflix, YouTube, Disney+ og mange flere direkte til dit TV.

Den leveres med Google TV-styresystemet, som giver en intuitiv brugerflade og adgang til tusindvis af apps via Google Play Butik.

Google TV Streamer understøtter 4K HDR-streaming og Dolby Vision, som giver en høj billedkvalitet, og den har indbygget Google Assistent til stemmestyring.

Den medfølgende fjernbetjening gør det nemt at betjene medieafspilleren, og du kan også caste indhold fra din smartphone eller tablet til TV’et.

Bedste pris på Google TV Streamer:
1 dansk webshop tilbyder Google TV Streamer.
Dyreste pris: 899 kr.
Billigste pris: 899 kr.
Spar op til: 0 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Google TV Streamer

Chromecast med Google TV 4K

Kvalitetsbedømmelse:
85/100

Beskrivelse:
Chromecast med Google TV 4K er en streamingenhed, der tilsluttes direkte til dit TV via HDMI og giver adgang til en lang række streamingtjenester som Netflix, YouTube, Disney+ og mange flere.

Enheden understøtter 4K HDR-streaming og giver en skarp og detaljeret billedkvalitet samt Dolby Vision og Dolby Atmos for forbedret lyd- og billedoplevelse.

Der medfølger en intuitiv fjernbetjening med indbygget stemmestyring via Google Assistent, så du kan søge og styre indhold med din stemme.

Google TV-styresystemet giver en overskuelig og personlig brugeroplevelse, der samler alle dine tjenester ét sted for nem adgang til dit foretrukne indhold.

Bedste pris på Chromecast med Google TV 4K:
30 danske webshops tilbyder Chromecast med Google TV 4K.
Dyreste pris: 936 kr.
Billigste pris: 475 kr.
Spar op til: 461 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Chromecast med Google TV 4K

Strong Leap-S3

Kvalitetsbedømmelse:
80/100

Beskrivelse:
Strong LEAP-S3 er en medieafspiller, der bruger Google TV med Android 11 som styresystem. Den tilbyder 4K-opløsning, understøtter HDR, Dolby Vision og HDR10+ og er udstyret med både Wi-Fi og en LAN-port – dog begrænset til 100 Mbit/s.

Med 2 GB RAM og 16 GB intern lagerplads er brugerfladen forholdsvis flydende. Betjeningen foregår via en enkel fjernbetjening, som minder om den fra Chromecast med Google TV.

Bedste pris på Strong Leap-S3:
21 danske webshops tilbyder Strong Leap-S3.
Dyreste pris: 995 kr.
Billigste pris: 419 kr.
Spar op til: 576 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Strong LEAP-S3

Nvidia Shield TV Pro (3. generation)

Kvalitetsbedømmelse:
78/100

Beskrivelse:
3. generations Nvidia Shield TV Pro er en kraftfuld streamingenhed, der kombinerer 4K HDR-understøttelse med avanceret AI-opskalering. Den drives af en Tegra X1+ processor, hvilket sikrer hurtig ydeevne og forbedret grafik.

Med 3 GB RAM og 16 GB intern lagerplads er den ideel til både streaming og let gaming. Den understøtter Dolby Vision, Dolby Atmos og har indbygget Google Assistent og Amazon Alexa til stemmestyring.

Enheden har også to USB 3.0-porte til ekstra lagring eller tilslutning af eksternt udstyr. Nvidia Shield TV Pro er kendt for sin alsidighed og fremragende medieoplevelse, hvilket gør den til en fremragende streamingenhed.

Bedste pris på Nvidia Shield TV Pro:
12 danske webshops tilbyder Nvidia Shield TV Pro.
Dyreste pris: 3.694 kr.
Billigste pris: 1.529 kr.
Spar op til: 2.165 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Nvidia Shield TV Pro

Google Chromecast med Google TV (HD)

Kvalitetsbedømmelse:
84/100

Beskrivelse:
Google Chromecast med Google TV (HD) er en streaming-enhed, der tilsluttes dit TV’s HDMI-port, og som giver dig adgang til en lang række streamingtjenester som Netflix, YouTube og Disney+.

Den understøtter HD-opløsning (1080p) og leveres med en fjernbetjening med indbygget Google Assistent, så du kan styre dit TV med stemmekommandoer.

Chromecasten kører på Google TV-platformen, der tilbyder en brugervenlig brugerflade og anbefalinger baseret på dine præferencer. Med indbygget Chromecast kan du nemt streame indhold fra din telefon, tablet eller computer til dit TV. Enheden er ideel til dem, der ønsker en budgetvenlig streamingløsning.

Bedste pris på Google Chromecast med Google TV HD:
12 danske webshops tilbyder Google Chromecast med Google TV HD.
Dyreste pris: 703 kr.
Billigste pris: 321 kr.
Spar op til: 382 kr.

Se aktuelle priser og tilbud på Google Chromecast med Google TV HD

De absolut bedste Chromecast

I vores søgen efter de bedste Chromecast på markedet støtter vi os udelukkende til vores egne testresultater, og i det omfang vi ikke selv har testet den enkelte Chromecast, støtter vi os til den gennemsnitlige kvalitetsbedømmelse af Chromecast foretaget af mange forskellige uvildige techmedier i Europa.

Kvalitetsbedømmelsen af Chromecast udtrykkes ved en testscore på X ud af 100. Jo højere testscore ud af 100, des bedre kvalitet.

I vores top 5 bedste Chromecast spiller prisen ingen rolle i vores rangering. Prisen er alligevel taget med i vores oversigt, så du selv kan vurdere forholdet mellem pris og kvalitet.