eCarExpo 2024: Alle nyheder fra elbilmessen

eCarExpo 2024 byder på et væld af premierer på nye elbiler, fremvisning af konceptbiler og nye teknologier. Se alle nyhederne fra Europas største elbilmesse.

eCarExpo 2024: Alle nyheder fra elbilmessen

eCarExpo 2024, som nu er vokset til at være Europas største elbilmesse, finder sted denne weekend i København. Mobilsiden deltager naturligvis og dækker alle de største nyheder og elbilpræsentationer fra eCarExpo 2024.

Vi opdaterer denne artikel i løbet af dagen, efterhånden som de forskellige elbilnyheder bliver præsenteret.

Her får du billeder og videoer fra alle de største nyheder, så du kan opleve alle de nye, spændende elbiler på vej til Danmark hjemmefra.

Kia EV3

Kia EV3 er en lille SUV i bybilklassen, som frister med en skarp pris, lang rækkevidde og friskt design.

Se første kig med billeder og video af Kia EV3

Ford Capri

Ford Capri er en SUV i mellemklassen, der gør sig bemærket med en lang rækkevidde, en rummelig kabine og en konkurrencedygtig pris.

Se første kig med billeder og video af Ford Capri

Audi A6 Avant e-tron

Audi A6 Avant e-tron er Audis første elektriske stationcar og har en utrolig lang rækkevidde på op til 708 km og et særdeles stilfuldt design.

Se første kig med billeder og video af Audi A6 Avant e-tron

Skoda Elroq

Skoda Elroq er en SUV, som er en tand mindre end Skoda Enyaq. Prisen er til gengæld væsentligt lavere, og den tegner til at blive en yderst konkurrencedygtig elbil.

Se første kig med billeder og video af Skoda Elroq

Xpeng P7+

Xpeng P7+ er den næste elektriske sedan fra Xpeng. Den er et supplement og ikke en erstatning for den nuværende P7. Den rummelige sedan er endnu ikke bekræftet til at komme i Europa, men vi håber det.

Se første kig med billeder og video af Xpeng P7+

Citroën ë-C3

Citroën ë-C3 er en lille hatchback i bybilklassen, som bygger videre på den gamle C3. Den har fået et nyt, friskt design og er en meget lav pris.

Se første kig med billeder og video af Citroën ë-C3

Peugeot e-5008

Peugeot e-5008 er Danmarks billigste 7-personers elbil. SUV’en har et nydeligt ydre, og den tredje sæderække giver mulighed for to ekstra passagerer.

Se første kig med billeder og video af Peugeot e-5008

Artiklen opdateres …