Mini Countryman - Priser, test & crashtest

Prisen er fra 375.000,- Test Score er 75/100 - God - Her er alt du behøver vide om priser, kvaliteter, sikkerhed og specifikationer på Countryman.

Mini Countryman E - Mobilsiden.dk
 - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk - Mobilsiden.dk
462 kmRækkevidde (WLTP)
30 min.Ladetid (10-80%)
150 kW (204 hk)Motorens ydeevne

Mini Countryman er en SUV i Mellemklassen. Prisen d. 10 apr 24 var fra 375.000,-, hvilket placerer elbilen fra Mini blandt de noget dyrere SUV i Mellemklassen. Prisen afspejler bilens pris uden ekstraudstyr.

Mini Countryman kommer i varianterne; Countryman E og Countryman SE ALL4. Se menuen ovenfor for at sammenligne priser og specifikationer.

Test & bedømmelse

For at udtrykke kvaliteten på Mini Countryman har vi tjekket hvordan uvildige testmiljøer i Tyskland, England og Norge har testet og bedømt Mini Countryman E. Gennemsnittet af deres kvalitetsbedømmelser har vi valgt at udtrykke i en samlet Meta Score på 75/100, hvilket placerer Mini Countryman udenfor Top 10 bedste 37 i SUV. Meta Score bør kun betragtes som en kvalificeret pegepind.*

Euro NCAP Crashtest af Mini Countryman E

Der foreligger ingen Euro NCAP Crashtest af Mini Countryman E. Vi opdaterer crashtest data i samme øjeblik Euro NCAP har testet elbilen.

Bestil en prøvetur i en Mini Countryman E

En prøvetur er gratis og uforpligtende, og derfor en god idé at du altid prøvekører din næste elbil. Det er altid godt at orientere sig om elbilerne på nettet, men det er først når du får sat sig bag rattet at du virkelig bliver klogere. Vi kan kun anbefale at elbiler prøvekøres inden de forkastes eller bestilles. Det er trods alt dig som bilist, der er ender med at blive den ultimative elbilekspert og din ekspertise skulle nødigt komme af dyrekøbte erfaringer. Prøvekør derfor Mini Countryman E og lyt til din mavefornemmelse. Book en gratis & uforpligtende prøvetur.

Oplev bilen