Afstemning: Hvad forventer du at få ud af 5G?

Teleselskaberne har store forventninger til 5G. Men hvad med dig? Forventer du højere hastigheder? Måske bedre dækning? Eller går du kun op i mobilstrålingen? Deltag i afstemningen her.

Afstemning: Hvad forventer du at få ud af 5G?

I mange år har vi kunnet se frem til (eller frygte), at 5G kommer til Danmark. Teleselskaberne har især hen over det seneste års tid intensiveret forberedelserne til deres respektive 5G-netværk.

TDC Group er nået så langt, at der bliver tændt for store dele af deres 5G-mobil den 7. september, mens 3 først er klar lidt senere og Telia og Telenor i 2021. Uanset hvilke danske teleselskaber vi taler om, er dette dog kun den spæde start på en årtier lang 5G-æra, som skal dække behovet for et globalt internetforbrug, der bliver ved med at stige og stige.

Den nuværende udrulning af 5G i Danmark er altså kun en smagsprøve på, hvad 5G kommer til at give af muligheder. I de kommende år vil der blive udrullet og ibrugtaget langt højere frekvenser end dem, der er i spil her til start.

Forventningerne til 5G er mange – og frygten for 5G er også synlig, ligesom da 4G var en ny og ukendt ting. Men hvilke forventninger har du til 5G? Det kan du angive i denne uges afstemning nedenfor.

Uddyb gerne med øvrige betragtninger i en kommentar nedenfor, men som altid i en god tone.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...