De mest læste anmeldelser i 2018

Vi har testet lidt af hvert på Mobilsiden i det forgangne år. Her får i årets mest læste anmeldelser.

De mest læste anmeldelser i 2018

2018 har været et travlt år i mobilbranchen, hvor flagskib på flagskip er blevet præsenteret. Samlet set har vi fået lavet 73 anmeldelser sidste år, hvor de mest populære af dem overrasker os ganske meget. 

Det er ikke førstepladsen der overrasker. Den går nemlig til Huawei P20 Pro, som også fik andenpladsen i vores brugerafstemning om Årets Mobil 2018. Huawei P20 Pro har været utroligt populær i 2018 og vores test af den er blevet læst cirka en kvart million gange. Vi forventer en afløser om få måneder, hvor det bliver spændende at se om interessen fastholdes.

Andenpladsen overrasker tilgengæld. Den går nemlig til en bærbar computer: Huawei Matebook X Pro. Det er ikke mange bærbare vi tester, men vi ser en stigende interesse for det. Matebook X Pro er dog også et fremragende produkt, så vi forstår godt dens popularitet.

Tredjepladsen går til den populære OnePlus 6. OnePlus har haft travlt i år, hvor vi har set en OnePlus 6, OnePlus 6T og en OnePlus 6T i McLaren specialudgave. Interessen for smartphones fra OnePlus bliver større hvert år. Forskellen mellem de dyre flagskibe og den eksklusive mellemklasse bliver for hvert år mindre, hvor flere og flere ser ideen i at spare nogle tusinde kroner.

Årets mest læste anmeldelse går til Huawei P20 Pro.

Top 10 mest læste anmeldelser på Mobilsiden

Fjerdepladsen indtages af Samsung med deres Galaxy S9. Vi her heller ikke længe fra en lanceringen af efterfølgeren til den, Galaxy S10, som ser ud til at blive ret vild.

Her er vores Top 10 over de mest læste anmeldelser i 2018:

  1. Huawei P20 Pro
  2. Huawei Matebook X Pro
  3. OnePlus 6
  4. Samsung Galaxy S9 og S9+
  5. Apple TV eller Chromecast
  6. Saphe eller ooono
  7. Saphe eller BEAM
  8. Huawei MediaPad M5
  9. Samsung Galaxy S9+ eller Huawei P20 Pro
  10. Huawei Mate 20 Pro

Efterfølgende nyt om emnet

Der var endnu mere liv omkring temaet. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 21/12/2018 gik vi videre med et indlæg omkring emnet Læsernes favorit: Her er Årets Mobil 2018 – Forstættelsen i sagen kan læses her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Oneplus” finder du her..