OnePlus Bullets V2: Billig, men vigtig opgradering [TEST]

Skal du kun købe et stykke tilbehør til din smartphone er OnePlus Bullets V2 et oplagt valg.

OnePlus Bullets V2: Billig, men vigtig opgradering [TEST]

Livet er for kort til dårlig lyd – men det er ikke desto mindre det, der ofte serveres i de headsets du får med når du køber en smartphone eller musikafspiller.

Problemet er så, hvor billigt kan man egentlig slippe, hvis man bare vil en reel opgradering uden at skulle op i de skræmmende prislag som audiofilt gear ofte befinder sig i?

Ifølge kinesiske OnePlus er svaret 169 kroner: for det beløb får du et sæt kompact in-ear høretelefoner der eadset som byder på uhørt høj grad af kvalitet og forarbejdning i prisklassen. Det lyder godt – mon de også lyder godt?

Specifikationer OnePlus Bullets V2

Type: Lukket in-ear
Vægt: 4 gram
Ydelse: 9mm driver, 20-20.000 Hz respons
Kabel: 125cm
Øvrigt: Headset-funktioner, ørepropper størrelse S/M/L
Farver: Hvid eller mørkegrå
Pris: 169,- kroner

OnePlus Bullets V2
Foto: Mobilsiden.dk

Selvom prisen er lav, er der ikke noget billigt over udseendet på OnePlus to små ’bullets’. Headsettet ligner ganske rigtigt to små pistolkugler og afgiver et selvsikkert kvalitetsindtryk med deres matpolerede metalfinish.

De byder dog på to overraskelser, de er både lettere og mindre end man lige tror, men det er der nu intet i vejen med. Det gør det bare lettere at have med sig overalt og gør, at de sidder langt bedre fast – eksempelvis når der trænes.

Med headsettet følger tre størrelser øreknopper, så du let kan opnå det optimale match til lige netop dine øregange.

Kablet er 1,25 meter langt og er så fladt, at det ikke slår knuder så let som et almindeligt headset.

Langs med højre side af kablet er fjernbetjeningen som styrer volumen op/ned samt start/pause. Sidstnævnte kan på smart vis også spole frem ved to klik samt tilbage ved tre klik. Volumenkontrollen virker dog kun optimalt med Android- og Windows-enheder.

Se også:  OnePlus 3T – Fortsat et fantastisk køb [TEST]

Et lille musikalsk vidunder

Bullets V2 er indtil videre et fint lille bekendtskab – alt er godt skruet sammen og virker både solidt og brugbart.

Den største kunststykke ligger dog ikke i det ydre, men i den mængde vellyd OnePlus har formået at proppe ned i de to små pistolkugler.

Driveren på 9mm leverer nemlig overraskende høj præcision, som snildt overgår alt hvad du får i dette prisleje. Det lyder bare godt.

Frekvensresponsen er tallerkenformet, hvilket betyder, at mellemtoner træder en smule tilbage til fordel for en fyldig bas og nærværende diskant.

Det liver musikken op og er generelt flatterende til rock, pop samt de elektroniske genrer.
Det eneste jeg reelt kan se er værd at kritisere er den allerdybeste basrespons. Den er der – hvilket ikke er en selvfølge i dette prisleje – men den forvrænger lidt, når jeg nærmer mig max-volumen.

Det er dog yderst sjældent jeg benytter mig af øverste lydtrin, da Bullets V2 er lette at drive.

Læs også:  Plantronics BackBeat FIT – Skræddersyet til løbeturen [TEST]

OnePlus Bullets V2
Foto: Mobilsiden.dk

Bedste tilbehør du kan købe til din mobil

Hører du til dem der fortsat bruger det headset du fik med din smartphone, skylder du dig selv, og kunsterne bag din favoritmusik, at prøve dette headset at.

Her får du nemlig et headset som i konstruktion og især lydkvalitet befinder sig i en liga som er langt over de ofte middelmådige høretelefoner der følger med en smartphone.

Dette headset kunne sagtens koste det tredobbelte og stadigt være pengene værd. Den får derfor en fortjent topkarakter: 6 stjerner.

Se også:  Sennheiser OCX 686 – klar til start [TEST]

Fordele:

  • Meget lav pris
  • Spiller højt/kræver ikke meget af hardwaren
  • bliver siddende pga. lav vægt
  • Spiller fremragende
  • Flad kabel gør det let at filtre dem ud

Ulemper:

  • Ingen bærepose