SackIt WooFit Go [TEST]

Lille vandafvisende højttaler i lækkert dansk design til en overkommelig pris. Det lyder næsten for godt til at være sandt?

SackIt WooFit Go [TEST]

Jeg har været spændt på at teste WooFit Go højttaleren fra SackIt. For mig tikker den mange bokse, som gør den rigtig interessant. Den er lille, den er relativt billig (i forhold til så mange andre bluetooth højttalere i dag er), den er vandafvisende og så ser den samtidig rigtig godt ud. For mig virker den perfekt til køkkenet og/eller badeværelset. Samtidig er der indbygget mikrofon i den, så man kan besvare opkald, mens man skærer grøntsager i køkkenet. Smart.

SackIt WooFit Go 1
WooFit Go og dens indpakning. Foto: Mobilsiden.dk

Vi modtog to styk WooFit Go her på redaktionen. Så tænker du sikkert: hvorfor to? Det er fordi to WooFit Go let kan parres med hinanden, så monolyd bliver til stereolyd. Vi har selvfølgelig testet højttalerne både enkeltvis og samlet. Her er lidt specifikationer på højttaleren:

 • Bluetooth 4.2 sikrer dig en hurtig og stabil forbindelse mellem din enhed og højttaleren
 • Bluetooth rækkevidde på op til 10 meter
 • Output power: 1x3W
 • 3,7V genopladeligt Li-Ion batteri med 950mAh (op til 8 timers streaming)
 • Oplades via medfølgende micro USB kabel
 • Vandafvisende højttaler, som tåler vandsprøjt 
 • Indbygget mikrofon til håndfri telefoni via WOOFit Go
 • LED indikator
 • Klassisk dansk design. Mål: 91 x 45 mm
 • Vægt: 180g
 • Pris: kr.699,-
SackIt WooFit Go 2
En lille snor lader WooFit Go hænge på væggen. Foto: Mobilsiden.dk

Udpakning og design

WooFit Go kommer i en lille hvid kasse, hvor man først bliver overrasket over, hvor lille den rent faktisk er. Kassen, som minder mig lidt om kasser Apple produkter kommer i, giver et indtryk af, at her har vi med et kvalitets produkt at gøre. Den samme følelse får man når man har pakket selve højttaleren op. Der er fin vægt i den og den virker solidt bygget. Den virker bestemt som et kvalitets produkt, og personligt synes jeg den er endnu pænere i virkligheden end på billederne.

Der sidder en lille snor i toppen af højttaleren, så man kan hænge den op. I bunden finder man tænd/sluk/connect knappen, samt indgang til microUSB. Flappen der dækker MicroUSB indgangen kunne dog være lavet bedre, da man skal bruge lidt finesse til at lukke den ordentligt. Der medfølger desuden et USB til microUSB kabel til opladning. Nu er microUSB efterhånden ved at uddø, så det ville rart at se en USB-C indgang i stedet, så man kunne smide højttaleren direkte i opladeren, uden at skulle skifte kabel. Bagsiden af højttaleren er af et blødere gummi materiale, så højttaleren ikke glider rundt på bordet ved afspilning. Jeg savner lidt volume knapper på den. Det kan tit være lettere og hurtigere at skrue ned direkte på enheden, fremfor at skulle hive fat i mobilen.

Oxx Caramba
OXX Caramba er måsne ikke så pæn som WooFit Go. Til gengæld spiller den meget bedre og koster 249kr. Hvad ville du vælge?

Hvordan lyder den?

Selve parringen af både én og to højttalere til telefonen gik uden problemer. Vi har tidligere testet billigere højttalere i nærmest samme størrelse, så vi er klar over hvad den kompakte form er i stand til at levere. Læs bare testen af OXX Caramba her.

Så vi var rigtig spændte på at få smidt noget musik på WooFit Go, som koster over dobbelt så meget som OXX Caramba’en (249kr mod 699kr for WooFit Go). Vi forsøgte med lidt forskellige genrer; Hair Up med Justin Timerlake, First Kill fra Amon Amarth, Blue Chair fra Morcheeba samt lidt almindelig P3 radio. Desværre er vi ikke specielt imponerede af lyden fra WooFit Go. Der er virkelig ikke meget bund i den. Bassen er nærmest ikke-eksisterende og diskanten er for fremtrædende. Ved højere volumen var lyden faktisk så ringe, at resten af kontoret bad mig slukke for musikken. Det er så måske også lidt overdrevet, men det giver et meget godt indtryk af kvaliteten af lyden fra WooFit Go når man skruer lidt op for den. Generelt er lyden fra WooFit Go til et “fint nok”, men vi kan ikke lade være med at være lidt skuffede.

SackIt WooFit Go 5
Flappen der dækker for MicroUSB på WooFit Go kunne godt være lavet bedre. Foto: Mobilsiden.dk

Nu skal det også siges, at vi måske går lidt mere op i lyd end den “normale” forbruger. Vi har derfor fået konerne til at tage et lyt til den, både på badeværelset og i køkkenet. De var begge enige om, at lyden var fin og størrelsen og designet var et plus. De kunne begge høre at andre højttalere spillede bedre, men kunne altså fint leve med lyden fra WooFit Go. Så du skal vurdere hvad der er vigtigst for dig; plastik design og bedre lyd eller lækkert design og knap så god lyd. 
WooFit Go fungerer rigtig godt til opkald. Mikrofonen opfangede fint vores stemmer og lyden i højttaleren var bestemt bestået.

Vil du give lidt mere end de 699,- WooFit Go koster og få bedre lyd, så er JBL Charge 3 et rigtig godt bud. Læs testen her. 

Jeg har svært ved at anbefale SackIt Woofit Go, når der findes meget bedre alternativer. Dog virker den stadig som et lækkert produkt og ser godt ud. Men den mangler desværre lyden til at fuldende pakken. Den ender på karakteren 4 ud af 6. Vi håber på at efterfølgeren til WooFit Go kommer med en bedre højttalerenhed, for vi havde håbet på bedre.

Fordele:

 • Design
 • Størrelse
 • Snor til at hænge den op i
 • Solidt bygget
 • Vandafvisende
 • Kan parres med en anden WooFit Go

Ulemper:

 • Den lyder bare ikke godt nok
 • Prisen er høj i forhold til lydkvaliteten
 • microUSB flappen er besværlig