Nye funktioner til Google WearOS

Google giver WearOS nye funktioner, så OS'et til wearables bliver flottere, mere praktisk og bedre integreret med Keep og Adidas' løbe-app.

Nye funktioner til Google WearOS

Google har netop annonceret en række nye funktioner til Android, som mulighed for at lave flottere Minder i Google Fotos, mulighed for svagtseende og ordblinde at forstå tekst, der vises på skærmen og Google har også gjort det muligt at dele digitale bilnøgler på tværs af Android og iPhone.

Søgegiganten har dog også lanceret nogle nye funktioner til WearOS, Googles system til smartwatch og wearables.

Se også: Priser på smartwatch

Nye tiles og forbedring af Google Keep

Blandt de nye funktioner finder vi nye tiles, en opdatering af Google Keep og integration af Google Assistant med Adidas’ løbeapp.

De nye tiles skal gøre det lettere for brugere at komme i kontakt med favoritkontakterne og se solop- og nedgange på sine Wear OS-ure.

Opdateringen til Google Keep giver visuelle forbedringer som billeder, medforfattere og baggrundsfarver og Google har også forbedret udseendet på notater og at-gøre lister.

Se også: Bedste smartwatch 2022

Google Assistant + Adidas løbe-app

Integration af Google Assistant med Adidas løbeapp giver brugerne mulighed for hurtigt at få adgang til mere end 30 forskellige typer af workouts ved at sige kommandoer som Hej Google, start løb med Adidas Running.