Test: AIRMATE Mobile gør flyveturen kortere

Anmeldelse: AIRMATE Mobile er en lille holder til din mobiltelefon, som har til hensigt at gøre flyveturen mere behagelig.

Test: AIRMATE Mobile gør flyveturen kortere

Vi har kastet os over et lidt alternativt produkt denne gang, men et ganske interessant et af slagsen. Det drejer sig om en lille plastik tingest med et gummibånd på. Ja, det lyder ikke så spændende, når det bliver præsenteret således. Men den lille AIRMATE Mobile kan nogle tricks og koster samtidig ikke mange kroner.

AIRMATE Mobile er lavet til at sidde fast på holderen, der sidder bag på flysæder, så du slipper for at sidde og holde mobilen. Samtidig får man mobilen op i en mere ergonomisk og behagelig højde, i stedet for at kigge ned på en mobil, der står på flysædets bord. Den er primært designet til brug på fly uden entertainment systemer og passer på låsen til klapbordet på de fleste flysæder, men kan i mange tilfælde også anvendes på fly med entertainment systems. Skulle den slet ikke passe på flysædet, så kan den også bruges til at holde mobilen stående på et bord. Det gør den dermed også anvendelig, hvis man ikke lige sidder på et fly.

Test: Samsung Galaxy Note9 – Mere af det hele

airmate mobile test
Sådan sidder AIRMATE Mobile fast på mobilen. Her sidder den på den relativt store Samsung Galaxy Note9. Foto: Mobilsiden.dk

Produktet er udviklet af firmaet Simplifiers, som selv udtaler om AIRMATE Mobile:

“Vi har designet og udviklet AIRMATE Mobile Mobile for primært at forbedre brugeroplevelsen for dem, der gerne vil underholdes på smartphonen når de flyver og dermed gøre rejsen mere komfortabel. Holderen er lille og fiks, lige til at tage med i tasken eller i lommen og nem at anvende. Alt du skal gøre er at klikke AIRMATE Mobile Mobile på låsen til bordet foran dig, og du kan læne dig tilbage og slappe af. Ikke flere akavede stillinger eller spændinger i nakke, skuldre eller arme, når du bruger din smartphone til underholdning.”

Vi fik muligheden for at prøve AIRMATE Mobile på en tur til New York, og igen på en tur til Stockholm. På turen til New York var AIRMATE Mobile faktisk ikke kompatibel med sædet, men det virkede faktisk fint nok alligevel. Den er heldigvis så smart, at man kan justere vinklen på mobiltelefonen, så du rammer bedst mulige skærmvinkel.

Test: Saphe eller BEAM – hvilken trafikalarm er bedst?

airmate mobile test
AIRMATE Mobile passede ikke her pga. entertainment systemet. Tilgengæld sad den perfekt fast på jakkeholderen. Foto: Mobilsiden.dk

Havde den ikke kunnet sidde fast holderne til klapbordet, så kunne jeg have sat den på bordet i stedet, hvilket jeg selvfølgelig også lige fik afprøvet:

airmate mobile test
Foto: Mobilsiden.dk

På turen til Stockholm fløj jeg med SAS ud og Norwegian hjem, hvor AIRMATE Mobile passede fint ved begge selskaber. Det har generelt været en fornøjelse at bruge AIRMATE Mobile og den har helt klart gjort flyturene kortere. Selvom det er et lille simpelt produkt, så er det fremover fast inventar i min rejsetaske. Når man skal flyve, så er komfort vigtigt. Og en mobil der står på et bord er bare ikke optimal placering. Med AIRMATE Mobile får man den op i hovedhøjde, så man rent faktisk kan slappe af i nakkemusklerne og nyde yndlingsserien.

Der er to ting som jeg har tænkt over i min brug af produktet. Først så er det holdbarheden. Det er plastik med en relativt stramt gummibånd på. Når den skal gabe over større mobiler, som fx Samsung Galaxy Note9, så kommer der en væsentlig belastning på AIRMATE Mobile. Men indtil videre holder den og jeg har ikke behandlet den pænt. Gummibåndet holder sikkert ikke evigt, men der er to mere med i salgsæsken. Derudover så kunne produktet forbedres, når den bruges stående på et bord. Den glider nemlig ret let rundt, så på køreturen eller flyturen, hvor sædeholder ikke passer, så står den sjældent stille. Satte man noget blødt gummi under, så ville den blive stående.

AIRMATE Mobile koster 129 kroner stykket, men man kan lige nu købe 3 og få en gratis. Det er en smule dyrt, men den kan tilgengæld sagtens redde en lang flyvetur. Vi giver AIRMATE Mobile 5 ud af 6 stjerner. Du kan læse mere om AIRMATE Mobile her.

Læs også: CookPerfect gør dig til grillmester – hver gang