Plantronics Voyager Pro (test af headset)

Test: Dette headset fra Plantronics er langt fra det bedste køb når du har behov for et Bluetooth-headset.

Plantronics Voyager Pro (test af headset)

Dette headset fra Plantronics er på ingen måde et studie i lækkert design.

Mikrofonen er placeret på en lille stang, så den kommer tættere på munden, men bag øret skal sidde en blok på seks gange to centimeter. Som helhed ligner headsettet altså et gammeldags høreapparat, og er på ingen måde diskret.

Hvis ikke headsettet er på øret, når mobilen ringer kan det være en udfordring at få den monteret inden opkaldet er mistet.

Under samtale skal der famles efter volumenknapperne som er placeret på toppen af headsettet.

God lyd…

Når Voyager Pro sidder rigtigt er komforten nogenlunde, men langt fra behagelig.

Den gode nyhed er, at lydkvaliteten hos den der ringes til, er rimelig god. Den indbyggede støjfiltrering virker også rimeligt, og baggrundsstøj kommer kun i meget lille grad frem til modtageren.

I ens egen ende er det derimod så som så med lyden. Skrues for højt op høres en del forvrængning, og man bliver nødt til at dæmpe lyden igen. Bruges headsettet i en stille kontormiljø, hvor der ikke er behov for at skrue vildt højt op, kan lyden dog fint accepteres.

Samlet vurdering

I salgspakken med headsettet følger en læderlomme til bæltet, som headsettet kan placeres i, når det ikke anvendes. Der er også blevet plads til både en almindelig oplader samt et ladestik til bilen.

Producenten lover op til seks timers tale på en opladning samt fem dages standby tid. Dette er nogle helt okay specifikationer, men samlet halter oplevelsen.

Specielt komfort og design trækker ned. Heller ikke den samlede lydoplevelse giver store plusser på kontoen.

Prisen er omkring 649 kroner, hvilket jeg synes er mange penge. To ud af seks mulige stjerner.

Eksternt link
Forhandler af Voyager Pro

Seneste nyt om emnet

Her følger vi op med den seneste udvikling i sagen. mobilsiden gik videre med historien. Allerede d. 8/9/2009 bragte vi nyt i sagen med artiklen; Jabra BT2080 headset (produkttest) – Klik her. Seneste nyheder om Headset kan du læse her..