Samsung WEP200 Bluetooth headset (Produkttest)

Smart lille ”earplug”-headset i lækre farver. Det sidder godt i øret, og lyden er rigtig god og tydelig.

Samsung WEP200 Bluetooth headset (Produkttest)

WEP200 er et Bluetooth headset. Du kan modtage opkald, samt op- og nedjustere lydstyrken via to knapper på siden.

Designet – elegant og bestemt anvendeligt

WEP200 er kompatibelt med flere forskellige mobiltelefonmærker.

Den vejer blot 9 gram, og det betyder, at når man sætter den fast i øret, kan man sagtens glemme, at den er der. Headsettet sidder temmelig godt fast, da det er "in-ear", men det er dog efter min mening ikke beregnet til en løbetur, da det sagtens ville kunne falde ud af øret.

Det er let at modtage opkald på headsettet, og justering af volumen, er lige til.

Designet er vildt lækkert, og ser utrolig stilren ud. Det headset, jeg testede, var rødt, men det fås også i hvidt og sort.

En anden smart finesse er, at det er ligegyldigt, om du sætter det ind i venstre eller højre øre. Det funger optimalt begge steder.

Lyden i headsettet er god, og ved samtaler er der praktisk talt ingen støj på linjen, så det er klart positivt. Headsettet virker rigtig fint, og lyden går tydeligt igennem. Dog virker headsettet ikke helt ideelt til at lytte til musik på.

En anden lille cool feature er, at man ved opladningen af headsettet skal putte dette ned i en lille boks.

Brugervenlighed

Installation og parring med ens mobiltelefon foregår ret nemt.

Det eneste, man reelt bør foretage sig, er at holde den store funktionsknap på headsettet nede i otte sekunder, derefter finder telefonen denne, og så skal man blot godkende det med fire 0’er, og man er igang.

Konklusion

WEP200 er mere end bestået, det sidder godt i øret, og lyden ved opkald går helt fint igennem, så det kan man ikke sætte nogle fingre på.

Designet er stilet, hvad enten det er rødt, sort eller hvidt.

Redaktionen har dækket den videre fortælling

Tematikken er stadig aktuel. mobilsiden gik videre med historien. 2/11/2007 kørte vi nyheden om Ny billigt headset fra NokiaKlik her og læs artiklen.. Seneste nyt om tematikken finder du her.