WOOFit – trendy trådløs lyd til overkommelig pris[TEST]

Vi har testet WOOFit hovedtelefoner fra sækkestolsproducenten SACKit - Trendy stil, god lyd, men lidt skuffende støjreduktion.

WOOFit – trendy trådløs lyd til overkommelig pris[TEST]

Sækkestolsproducenten SACKit har igen sendt et nyt produkt på gaden – Denne gang et par trådløse Bluetooth hovedtelefoner, der lover aktiv støjreduktion til 999 kroner.

Det kan måske virke besynderligt at SACKit, der producerer sækkestole, også har kastet sig over lydprodukter, men selskabet har i flere år sendt forskellig højtalere på markedet, der alle godt komplimenterer den afslappede sækkestolsstil.

For flere år siden kom WOOFit på markedet – En lille rund Bluetooth højtaler, der overraskede særdeles positivt med sin store lyd.

Læs ogsåWOOFit – mini bluetooth højtaler med mega lyd (produkttest)

SACKit – WOOFit Headphones

God udformning med fine finesser

SACKit Hovedtelefoner er on-ear hovedtelefoner, altså hovedtelefoner, der sidder uden på øret. Udformningen er klassisk med en bøjle og to runde højtalere(kopper), der er polstret med proteinlæder, så de sidder behageligt på øret.

Hovedtelefonerne er opladelige og skulle, ifølge producenten, kunne holde strøm i op til 12 timer. Der er desuden muligt at modtage mobilsamtaler via hovedtelefonerne. Opkald kan besvares via integrerede knapper på den vestre del af hovedtelefonerne.

Betjeningen udføres via tre trykknapper på den venstre del og en skydeknap på den højre.

På venstre del findes en +(plus) og –(minus) knap, der under musikafspilning kan benyttes til at justere lydniveauet og hoppe til den næste eller forrige sang.

Læs ogsåDenon Envaya Mini: Tag musikken med dig overalt [TEST]

Der findes desuden en ”Bluetooth” knap, der tænder og slukker hovedtelefonerne, parrer dem med andre enheder og kan besvare og afslutte et telefonopkald.

På højre side findes en skydeknap, der tænder og slukker for Active Noise Cancellation(Aktiv støjreduktion)

Betjeningen virker enkelt og overskuelig, og når den først lige ”sidder i fingrene” er det ingen sag at betjene dem hurtigt og præcist.

SACKit – WOOFit Headphones

Perfekt størrelse til både børn og voksne

Ærligt! Jeg har haft svært ved at finde hovedtelefoner der kunne opfylde mine krav. Udover at spille helt fantastisk og være til at betale for et relativt fair beløb, vil jeg også gerne have et produkt der kan bruges af alle i familien.

Mange af de hovedtelefoner jeg har afprøvet, har været udformet så de enten var helt perfekte til mine børn, men alt for små til mit hoved og mine ører, eller omvendt, helt perfekt til mig og alt for store og klodsede til mine børn.

Nu ser det ud til at jeg har fundet et par hovedtelefoner der på pasform kan opfylde mine ønsker og behov. WOOFit Hovedtelefoner ser umiddelbart små ud, men udformningen gør at de passer perfekt til mig selv, men også mine børn har testet dem over en længere periode, og de har været yderst tilfredse med pasformen.

Læs ogsåBeoPlay H2 – Nyt design til ørene fra B&O PLAY

Mine børn på henholdsvis 4 og 8 år har begge været yderst begejstrede for WOOFit, og har ofte haft skæderier om, hvem der først skulle have dem når de kom hjem fra skole og børnehave.

Positivt at mine børn godt kan lide dem, men nu er det jo ikke kun børnene legetøj, og jeg har naturligvis også brugt en del tid med WOOFit.

På mit hoved sidder de behageligt og højtalerne slutter fint tæt på øret. De vejer ikke for meget(168 gram) og kan uden problemer sidder på hovedet et par timer ad gangen.

SACKit – WOOFit Headphones

Fin lyd – men lidt skuffende aktiv støjreduktion

Lyden i WOOFit hovedtelefonerne har en god klang og et detaljeret samlet lydbillede. Jeg savner dog en smule mere dybde i bassen, men det er selvfølgelig en smagssag, og på ingen måde noget der ødelægger det overordnede indtryk.

Jeg er dog lidt skuffet over den aktive støjreduktion, der ud fra beskrivelsen af produktet skulle kunne holde unødig støj ude. Det er dog kun i meget ringe omfang at støjen fra omgivelserne bliver lukket ude.

Når den aktive støjreduktion slåes til, bliver lyden fra omgivelsern dæmpet en anelse. Ikke meget, og slet ikke så meget som produktbeskrivelsen giver udtryk for.

Tidligere har vi set på Parrot Zik 2.0 med aktiv støjreduktion, der meget effektivt holder støjen fra omgivelserne ude.

Læs ogsåParrot Zik 2.0 – God lyd og exceptionel støjreduktion [test]

WOOFits hovedtelefoner når ikke Parrot til sokkeholderne, hvad angår støjreduktion, men så skal man også tage i betragtning, at Zik 2.0 koster over det dobbelte i vejledende udsalgspris.

SACKit kunne have nøjes med at markedsføre deres produkt som det de er, nemlig et par rigtig gode hovedtelefoner, og undladt den aktive støjreduktion, for den gør ikke meget væsen af sig, og det risikere at skuffe forventningsfulde kunder.

SACKit – WOOFit Headphones

Batteritid – 12 timer

Den oplyste batteritid på én opladning er 12 timer, hvilket skal tages med et gran salt, da det afhænger om man benytter aktiv støjreduktion og hvor højt man skruer op for lydstyrken.

Helt skærvt er det dog ikke. Jeg har rigeligt kunne holde strøm til det meste af en arbejdsdag, hvor jeg har lyttet til musik det meste af tiden på kontoret – kun afbrudt af frokost og korte møder.

Besvar opkald med et tryk

Hvis hovedtelefonerne er tilsluttet en telefon er det muligt at besvare opkald ved at trykke på ”Bluetooth” knappen på den venstre højtaler(kop).

Lydkvaliteten er fin under opkald, og modtageren har ikke haft besvær med at høre min stemme.

SACKit – WOOFit Headphones

Er de pengene værd?

Hvorvidt hovedtelefonerne er pengene værd afhænger af hvad man forventer. Hvis man kan se bort fra en minimal aktiv støjreduktion, og i stedet se dem som en par rigtig gode og stabile trådløse hovedtelefoner med en rigtig god batteritid, så er de pengene værd.

Hvis man værdsætter aktiv støjreduktion skal man nok kigger sig om efter alternativer, så man undgår at blive skuffet.

WOOFit Hovedtelefoner findes i to farvevarianter; en sort og en golden(gyldenbrun) – Efter min mening ligner den sorte udgave så mange andre hovedtelefoner og skiller sig ikke væsentligt ud.

Vælger man i stedet ”Golden” får man hovedtelefoner med et retro-agtigt look, der skiller sig ud fra mængden.

Alt i alt får man for lidt under 1.000 kroner et par rigtig gode og behagelige hovedtelefoner, med en rigtig fin lyd, super batteritid og en god pasform. 

WOOFit Hovedtelefoner får 4,5 ud af 6 stjerner

Produktet kan købes online hos SACKit og hos udvalgte forhandlere.

PLUS:
-God pasform
-God lyd
-Lang batteritid

MINUS:
-Minimal aktiv støjreduktion