Har du fået 5G? Del din hastighed med os

Vi har været ude at teste hastigheden på 5G forskellige steder i København. Måske har du også fået 5G? Del din hastighedstest med os, så vi kan se hvor hurtigt det nye mobilnetværk kan være.

Har du fået 5G? Del din hastighed med os

5G er kommet til Danmark er allerede aktiveret på nogle mobiltelefoner. Vi har allerede været ude at teste 5G-hastighederne i København og Roskilde, hvor det desværre ikke har været synderligt imponerende. Men hvad med dig? Har du en bedre oplevelse af det nye mobilnetværk? Del din 5G-hastighedstest med os i kommentarfeltet nederst i artiklen.

I første omgang er 5G blevet aktiveret på TDCs netværk, hvor 5G senere på måneden aktiveres hos Telia og Telenor på enkelte master i København og Aalborg. Inden udgangen af 2020 vil også teleselskabet 3 være med på vognen.

Udover at man skal have et mobilabonnement hvor 5G er inkluderet, så skal man også have en kompatibel mobiltelefon. Og ikke nok med at disse telefoner skal have et 5G-modem, så skal de også være godkendt på de enkelte netværk. Her kan man se hvilke telefoner der kan tilgå 5G hos Yousee og Telmore.

Del din hastighedstest med os

Måske i kan slå vores hastighedstest på 5G? Det håber vi faktisk. Vi har brugt appen Speedtestsom kan hentes ganske gratis, men der findes også andre værktøjer.

I kommentarfeltet herunder kan du derefter uploade et billede med dit 5G resultat.

Læs også: Nu er Telenor og Telia klar med 5G

Seneste tilføjelse i sagen

Selvfølgelig fulgte vi op. Daniel Søgaard Hald holdt fast i sin interesse i tematikken. Allerede d. 8/9/2020 fulgte vi historien op med en sag med fokus på Kamera-test: Topmodel mod billigere telefoner – se forskellen – Historien bringes videre her. Se også seneste nyt om temaet her.