Apple vil bruge billigere iPhone-batteriteknologi

Nu vil Apple bruge billigere iPhone-batteriteknologi for at udligne de omkostninger, der er forbundet med at implementere 5G på de nye iPhones.

Apple vil bruge billigere iPhone-batteriteknologi

Mens iPhone-brugere kan se frem til at deres telefon bliver hurtigere med 5G, er der også grund til at være bekymret over batteriets levetid i de nye modeller. 5G-forbindelse bruger nemlig mere batteri end 4G.

Se også: Billige priser på iPhones

Rygter om batterikapaciteten i de fire forventede 2020 iPhone 12-modeller, der kommer i 2020, er dog en ringe trøst, da det ser ud til, at Apple vil bruge mindre batterier i dette års telefoner.

Ifølge forlydender vil Apple nemlig ændre batteriteknologien i de nye modeller, så det dækker over de ekstraomkostninger, der er forbundet med at indføre 5G på iPhone.

Læs også: Seneste nyt om iPhone 12-batteri er dårligt nyt

Billigere batteriteknologi i iPhone 12

Apple vil, ifølge AppleInsider, skære ned på omkostningerne ved at bruge billigere og mindre teknologisk kompleks batteriteknologi til iPhone 12-serien, 2021 iPhone 12S-serien og AirPods 3. Mere præcist vil Apple ifølge TF International analytiker Ming-Chi Kuo Kuo kunne skære 40 procent til 50 procent af de gennemsnitlige enhedsomkostninger for batterierne til dette års telefoner. Ved at ændre batteriteknologien vil prisfastsættelsen være stabil, når iPhone overgår til 5G.

Ifølge Kuo vil Apple også droppe den batteriteknologi, de anvender på de trådløse Bluetooth AirPods og i stedet erstatte det med system-in-package (SiP). Det nye batterisystem vil sænke de gennemsnitlige enhedsomkostninger for de bærbare høretelefoner med 25-35 procent.

Læs også: iPhone 12 Pro får måske alligevel 120 Hz Promotion skærm

Apple forventes at lancere både en 6,1-tommer og 6,7-tommer iPhone 12 Pro i efteråret sammen med to billigere 5,4-tommer og 6,1-tommer iPhone 12-modeller. Blandt nyheder er nyt design, 5G-forbindelse og et hurtigere A14-chipset.

 

Mere om temaet

Der blev stadig hvisket i krogene. Daniel Søgaard Hald kunne ikke slippe temaet. 26/8/2020 postede redaktionen en ny vinkel med en artikel med tematikken iPhone 12 Pro får måske alligevel 120 Hz Promotion skærm – Næste artikel om temaet finder du her. Se også de seneste nyheder om emnet her.