iPhone 12 Pro får måske alligevel 120 Hz Promotion skærm

Tidligere rygter om en iPhone 12 Pro med en standard 60 Hz-skærm kunne meget vel være forkerte. Screenshots fra en iPhone 12 Pro giver nu et indblik i det nye kamera og 120 Hz ProMotion skærm.

iPhone 12 Pro får måske alligevel 120 Hz Promotion skærm

Vi nærmer os en lancering af nye iPhones, hvilket betyder masser af spændende rygter. Rygterne er i dag grundlæggende mere troværdige end tidligere, men alligevel kan man aldrig være helt sikker. Forleden gik der rygter om, at iPhone 12 Pro ville komme med en standard 60 Hz-skærm og derved gå glip af de bedre og forventede 120 Hz ProMotion skærme, som ville betyde en langt hurtigere og mere flydende oplevelse.

Se også: De billigste priser på iPhone

iPhone 12 Pro med eller uden 120 Hz?

De fleste Android-topmodeller kommer i dag med 90 eller 120 Hz-skærm og var forventet, at Apple ville tilbyde det samme i de kommende iPhone 12 Pro topmodeller. Apple har allerede en iPad Pro med 120 Hz ProMotion skærm, som ville blive introduceret i dette års iPhones. Men forleden kunne vi fortælle, at dette sandsynligvis ikke ville ske.

Rygterne gik på, at Apple manglede skærmdrivere til de hurtigere skærm, selvom de sagtens kunne få fingre i selve skærme. Men i et tweet fra den samme troværdige Twitter-tipster, deler han nu screenshots fra indstillingerne i iPhone 12 Pro Max. Her viser han indstillinger for skærmen og kameraet, og det ser ganske interessant ud.

Det ene screenshot ser her ud til at bekræfte 120 Hz ProMotion skærm, som kan man aktivere/deaktivere efter behov. Derudover har skærmen også mulighed for variable opdateringshastighed, så den kun benytter 120 Hz når det giver mening, for dermed at spare på energiforbruget.

Læs også: Guide: Disse telefoner har hurtigere skærmopdatering

Bedre kamera i iPhone 12 Pro

Det andet screenshot oplyser spændende ting om kameraet i iPhone 12 Pro, som ser ud til at få en LIDAR-sensor, som vi allerede kender fra nyeste iPad Pro. Denne kan hjælpe med autofokus og motivdetektion. Den vil desuden kunne skyde video i 4K ved 120 fps og slowmotion video ved 240 fps.

Her er også en forbedret natfunktion, som ser ud til at kræve en tripod på grund af længere lukketider. Ifølge billedet får iPhone 12 Pro også avanceret støjreduktion, “bit dybde video” og “zoom muligheder”, hvadend det betyder.

Apple forventes at lancere både en 6,1-tommer og 6,7-tommer iPhone 12 Pro i efteråret sammen med to billigere 5,4-tommer og 6,1-tommer iPhone 12-modeller. Blandt nyheder er nyt design, 5G-forbindelse og et hurtigere A14-chipset.

iPhone 12
Her er rygtede specifikationer for iPhone 12-serien. Kilde: TrendForce

Læs også: Hvilken iPhone skal du købe? Her er vores anbefalinger

Flere artikler om iPhone

Siden denne artikel udkom er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fulgte op på historien. 24/8/2020 fik historien nyt liv med en artikel med fokus på Rygte: Ingen 120 Hz-skærm til iPhone 12 Pro – Næste artikel om temaet finder du her. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..