Google teaser for Pixel 5 og Pixel 4a (5G) – som ikke kommer til Danmark

Google afslørede i går mellemklassemobilen Pixel 4a. Nu har Google også teaset med et billede af den kommende Pixel 5-topmodel og en 5G-udgave af den nye Pixel 4a. Startprisen er også afsløret.

Google teaser for Pixel 5 og Pixel 4a (5G) – som ikke kommer til Danmark

Efter mange måneders forsinkelse kunne Google i går endelig løfte sløret for mellemklassetelefonen Pixel 4a, som kommer med en 5,81 tommer Full HD+ OLED-skærm, samme gode kamera som Pixel 3 fra 2018, Googles rene udgave af Android 10 med mindst tre års opdateringer og en pris på kun 340 euro.

Ud over at lancere mellemklassemobilen valgte Google dog også at dele et billede af den kommende Pixel 5 og Pixel 4a (5G) på dets hjemmeside. På billedet ses højre side af både Pixel 5 og Pixel 4a (5G), og der ses også tydeligt en forskel i materialerne.

Hvor Pixel 4a (5G) er udført i plastik ligesom den nye Pixel 4a, ses det tydeligt, at den kommende Pixel 5 har en ramme af metal – formentlig ligesom Pixel 4 og 4 XL. Umiddelbart ser Pixel 5 også ud til at være lidt lavere end Pixel 4a (5G), mens de har samme placering af knapperne. Og ligesom Pixel 4a (5G) har Pixel 5 naturligvis også indbygget 5G.

Læs også: Google lancerer Pixel 4a: Ny budgetmobil med superkamera

Pris fra 499 dollars – men kommer heller ikke til Danmark

Om de to telefoner skriver Google:

”Google-telefoner kommer med 5G. Pixel 5 og Pixel 4a (5G) superoplader Googles hjælpsomhed med et ekstra hastighedsboost. Starter fra $499.”

Google har altså også allerede røbet, at den billigste af de telefoner koster fra 499 dollars, hvilket må formodes at være 5G-udgaven af Pixel 4a. Det svarer til 3.150 kroner.

Det er næsten samme pris som for Pixel 3a XL fra 2018, som fik en amerikansk pris på 479 amerikanske dollars. I Danmark fik den hos forhandlere, der valgte at importere den, en pris på lidt over 4.000 kroner. De første forhandlere, der vil sælge den kommende Pixel 4a (5G), vil altså nok tage omkring de 4.300 kroner for telefonen i begyndelsen.

Google har også allerede bekræftet, hvilke lande Pixel 5 og Pixel 4a (5G) kommer til salg i, og heller ikke i år får vi Googles Pixel-telefoner at se i den danske Google Store. Telefonerne kommer nemlig kun officielt til salg I USA, Canada, Storbritannien, Irland, Frankrig, Tyskland, Japan, Taiwan og Australien.

De seneste år har der dog været en lang række etablerede danske webshops, som har parallelimporteret Pixel-telefonerne hovedsageligt fra Tyskland til Danmark og solgt dem herhjemme. Så på trods af at Google ikke officielt lancerer telefonerne herhjemme, skal det nok blive muligt at få fat i dem.

Læs også: Nu kan du se Netflix på Googles Nest Hub-skærme