iPhone 12 forudbestillinger starter den 16. oktober

iPhone 12 forudbestilling starter den 16. oktober og salget starter den 23. oktober. Det bekræfter flere kilder uafhængigt af hinanden.

iPhone 12 forudbestillinger starter den 16. oktober

COVID-19 pandemien har haft mange konsekvenser, store som små. I små-afdelingen finder vi, at telefonlanceringer fra de forskellige mobilproducenter er blevet forsinket og det gik også ud over Apples lancering af iPhone 12. Under normale omstændigheder ville den nye telefon-serie fra Apple været blevet lanceret for et par uger siden, men vi mangler stadig at se den. Nu er der dog nyt om både lancering og ikke mindst forudbestilling og salgsstart for iPhone 12.

Se også: Test af iPhone

iPhone 12 forudbestillinger fra 16. oktober – salget starter 23. oktober

Flere normalt pålidelige kilder siger, at lanceringen af iPhone 12 sker den 13. oktober. Forudbestillingerne starter den 16. oktober og slutter den 23. oktober. Det betyder videre, at det rigtige salg starter den 23. oktober. Levering af forudbestilte telefoner fra Apples nye serie vil så også starte fra den 23. oktober – måske de første forudbestilte modeller endda også kommer ud til brugerne inden.

Datoerne og informationerne kommer fra blandt Front Page Tech og Apple-analytiker Jon Prosser samt den kendte leakster Evan Blass.

AppleInsider har haft også kontakt med kilder hos en operatør i Holland, der bekræfter disse informationer. Endelig har MacRumors sit at fortælle. De har nyt fra den engelske operatør EE, der er ved at gøre klar til lanceringen af 5G iPhone 12. Ved en præsentation for ansatte, skulle CEO for engelske Telecom, Marc Allegra, have sagt, at lanceringen af iPhone 12-modellerne sker inden for få dage.

Se også: Priser på iPhone SE 2020

Kort om de nye telefoner fra Apple

Det ventes, at Apple kommer med fire modeller i 12-serien. Dermed bliver det den største iPhone-lancering i årevis. En model på 5,4 tommer, der kan få tilnavnet iPhone Mini. Derudover en 6,1 tommer i både standard- og Pro-udgave, en 6,1 tommer 12 Pro og en 6,7 tommer iPhone 12 Pro Max.

Modellerne uden Pro i navnet får Apples nye A14 Bionic-chip, OLED-skærm og 5G. Der har dog været rygter om, at den mindste model i stedet kan få den mindre kraftfulde B14-chip. Disse to modeller skal have dual kamera.

Vi har hørt rygter om en 120 Hz skærm på 12 Pro, men de er blevet skudt ned fra flere sider. Endelig har der været rygter om iPhone SE Plus. iPhone SE Plus vil så være en større udgave af den billige iPhone SE 2020, der kom tidligere i år. Hvis den kommer, vil Apple altså have hele fem telefoner på programmet.

Se også: Nyheder om iPhone 12