iPhone 12 præsenteres alligevel i morgen

iPhone 12 og iPhone 12 Pro skulle egentlig ikke have været præsenteret i morgen, men nu tyder det på, at Apple og Tim Cook vil overraske os.

iPhone 12 præsenteres alligevel i morgen

“One more thing…” er en sætning brugt flere gange af Steve Jobs under Apples lancering og blev seneste brugt af Tim Cook i 2017 under lanceringen af iPhone X. Det kunne meget vel være tiden til, at Apple igen vil bruge den populære sætning. Det har nemlig længe været rygtet, og bekræftet af Apple, at iPhone 12 bliver tilgængelig senere på året end normalt. Men nu er der dukket lækkede plakater op, som bekræfter forudbestillingen af iPhone 12.

Læs også: Sammenlign priser på iPhone 11

Så Apple kunne meget vel overraske os i morgen, når der sparkes gang i lanceringen af hvad vi troede kun skulle være Apple Watch Series 6 og en ny iPad Air. Selvom iPhone 12-serien præsenteres i morgen, så kan vi meget vel skulle vente længere på at de lander i butikkerne. Traditionen tro, så forventer vi, at Apple starter for forudbestilling, så snart de nye iPhones er lanceret.

Læs også: iPhone 12 Pro-modellerne forsinket helt til november

Her er den lækkede reklame:

iPhone 12
Forudbestil iPhone 12 skulle plakaten her sige.

Plakaten herover skulle være fra et kinesisk telesekab, hvor der reklameres med forudbestilling af iPhone 12.

Læs også: Slut med ødelagte iPhone-kabler: Flettet ladekabel følger med iPhone 12

iPhone 11 videoer fjernet

Endvidere har Apple fjernet reklamevideoer for iPhone 11 og iPhone 11 Pro, hvilket viser at der kunne være noget om snakken.

Denne gang skulle Apple angiveligt komme en ”lille” iPhone 12 på 5,4 tommer, som ventes at have samme fysiske dimensioner som iPhone 8 fra 2017 med en 4,7 tommer skærm.

Dertil to iPhone 12-modeller med skærme på 6,1 tommer, hvoraf den ene af disse er en topmodel, og til sidst en 6,7 tommer, vil være de to high end-modeller – eller formentlig Pro-udgaverne. Disse to modeller får et tredobbelt kamerasetup, mens den den variant på 6,1 tommer og den mindre iPhone 12 på 5,4 tommer begge får to bagkameraer.

Der går også rygter om, at Apple ikke længere vil inkludere den medfølgende strømadapter til iPhone 12-telefonerne, og at det medfølgende ladekabel vil blive udskiftet med et nyt og mere holdbart, der er flettet.