iPhone 17 Slim bliver vanvittig dyr – se mulig dansk pris

Som en del af næste års iPhone 17-serie introducerer Apple en ultratynd iPhone 17 Slim. Selv om den får dårligere hardware end Pro-modeller, bliver det den dyreste iPhone nogensinde.

iPhone 17 Slim bliver vanvittig dyr – se mulig dansk pris

Efter Apple i sidste uge fremlagde regnskab for tredje kvartal 2024, tror analytiker Jeff Pu fra Haitong Securities stadig på stærke resultater fra selskabet.

Han har store forventninger for Apple i 2025, idet Apple vil introducere en iPhone 17 med et helt nyt design og en ultraslank iPhone 17 Slim-model, som kommer til at vælte de flestes budget.

Han forventer i tillæg, at vi får de første foldbare enheder at se fra Apple i løbet af 2026.

Se også: Swappie bytter brugte iPhones og du sparer penge

iPhone 17 Pro kan koste op mod 17.799 kroner

Det er første gang, at vi hører om et nyt design af iPhone 17-serien. Der bliver nok ikke tale om ændringer i designet af Dynamic Island, og vi forventer os ikke at få Face ID under skærmen at se før iPhone 18 Pro. Dog lader det til, at hele iPhone 17-serien får understøttelse af “Skærm altid til” og ProMotion (120 Hz opdateringshastighed) – to funktioner, som i dag er forbeholdt iPhone Pro-modellerne.

Analytikeren mener, at den efterhånden meget omtalte iPhone 17 Slim – en ultratynd udgave af næste års iPhone 17 – kan pynte godt på regnskabet, hvis Apple med den skifter strategi og satser på denne dyrere iPhone-variant frem for en Plus-model.

Indtil videre indikerer rygterne, at iPhone 17 Slim får en startpris på omkring 1.299 dollar, eller hvad der svarer til 12.799 kroner. Det vil gøre den til den dyreste iPhone-model nogensinde. Hvis basismodellen kommer med 128 GB, vil det betyde, at man skal betale yderligere 1.000 kroner for 256 GB, yderligere 2.000 kroner for 512 GB og igen yderligere 2.000 kroner for 1 TB lagerplads. Det kan bringe prisen helt op på svimlende 17.799 kroner.

Kommer basismodellen med 258 GB, vil man “kun” skulle betale 2.000 kroner for 512 GB og yderligere 2.000 kroner for 1 TB – altså en potentiel maksimal pris på 16.799 kroner.

Udover den supertynde formfaktor, som skulle introducere et lige så stort designskift, som da iPhone X kom, vil den også komme med en A19-chip, 8 GB RAM og to bagkameraer. Alt i alt lader den til at blive en mindre kraftfuld iPhone-model til en dyrere pris end iPhone 17 Pro.

Se også: De bedste priser og tilbud på iPhones

Foldbar iPhone og iPad forsinket til 2026

Sidst, men ikke mindst, mener Jeff Pu, at Apple vil fokusere på at introducere to nye foldbare enheder i 2026. Den foldbare iPad, som længe har været undervejs, var oprindelig planlagt til slutningen af 2025, men nu tror Jeff Pu, at den bliver forsinket til andet halvår af 2026.

I samme periode vil Apple også introducere en foldbar iPhone. Det skulle være problemer med skærmenes holdbarhed, som har forsinket Apple i at introducere de foldbare Apple-enheder.

Den foldbare iPad forventes at have en skærm på 20,3 tommer, når den er foldet ud, mens den foldbare iPhone skulle få et foldbart design i stil med Samsung Galaxy Z Flip-serien – altså et foldbart design i stil med en god, gammeldags klaptelefon.

Se også: Top 5: De absolut bedste iPhones