iPhone SE 3 linet op til lancering til marts

iPhone SE 3 2022 menes at være uhyre tæt på produktionsstart og salget kan starte til marts - det kan blive Apples eneste kompakte telefon.

iPhone SE 3 linet op til lancering til marts

Apples prisbillige iPhone SE (2020) blev solgt i 24 millioner enheder i det år, hvor den blev lanceret, og det har tilsyneladende fået selskabet til at reducere lanceringstiden for efterfølgeren. Det tog Apple fire år at lancere en efterfølger til sin første iPhone SE, men den næste udgave kan ankomme i 2022, sandsynligvis i første halvdel af året. Formentlig allerede til marts.

Den lille billige iPhone i 2022

En rapport fra ITHome tyder på, at iPhone SE 3 (eller iPhone SE 2022, som den måske kaldes) snart kan gå i prøveproduktion, og at telefonen forventes at blive lanceret i første halvdel af 2022.

Det hævdes også, at flere komponentleverandører er ved at forberede sig på at levere iPhone SE 3, så det lyder som om, at der virkelig er ved at komme gang i tingene. Rygter skal man altid være varsomme med at stole på, men man mener, at den kommer til marts. Det passer i hvert fald godt med de to tidligere lanceringer i serien, der også foregik i marts måned.

Se også: Hvilken iPhone er bedst?

iPhone SE 3 specifikationer

Spørgsmålet er så, hvor stor en opgradering, vi har i vente med SE 3 i 2022. Rygterne siger samme 4,7-tommer Retina HD LCD-skærm med en fingeraftrykssensor indbygget i hjemknappen. Altså heller ingen Face ID i denne model – det er forbeholdt de dyrere modeller fra Apple.

12 megapixelkameraet på bagsiden skulle blive forbedret, muligvis ved hjælp af en ny sensor og A15 Bionic-chipsettet vil også hjælpe til på den front. Formentlig kan den klare sig med 3 GB RAM. Derudover får den naturligvis også 5G.

Der har længe været rygter om en større version i SE-serien, SE Plus. De rygter hives frem igen, men uden at der kommer decideret nyt kød på dem.

Se også: Test af iPhone SE

Kan blive den eneste kompakte telefon fra Apple

Nu vi taler rygter, så er der klare meldinger om fra eksperter tæt på Apple, at selskabet dropper mini-modellen i deres hovedserie. Derfor kan iPhone 13 mini være den sidste lille kompakte telefon fra Apple.

Bliver det tilfældet taler alt for, at iPhone SE 3 2022 kan sælge i endnu flere enheder end SE 2.

Se også: Priser på iPhones