Kun den dyreste iPhone 12 får det hurtige 5G

I denne måned forventes Apple at lancere fire nye iPhones, men det er kun den dyreste model, iPhone 12 Pro Max, der får hurtigste 5G, påstår ny rapport.

Kun den dyreste iPhone 12 får det hurtige 5G

Tiden nærmer sig, hvor vi skal sige goddag til nye iPhones. Normalt kan vi regne med en lancering her i september, men på grund af coronavirus er lanceringen denne gang blevet en anelse forsinket. Det sidtes års tid har budt på utallige rygter om iPhone 12, hvor overraskende mange af dem ser ud til at holde stik, blandt andet at de alle skulle komme med 5G. Der dukker dog en lille nyhed op nu, som fortæller at kun den dyreste iPhone 12 Pro Max får det hurtige 5G.

Læs også: Er 5G mere end IoT og Selvkørende biler?

Datoen for iPhone 12-event afsløres i denne uge

Når Tim Cook går på scenen for at præsentere de nye iPhones, så er der denne gang hele fire af slagsen. Denne gang en meget mindre 5,4 tommer iPhone 12, som forventes at blive den billigste premium iPhone i flere år. Dertil kommer endnu en billigere iPhone 12 med en større skærm på 6,1 tommer, og derudover kommer to ultra premium telefoner; iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro max, med henholdvist 6,1 tommer og 6,7 tommer skærme.

Fælles for disse telefoner skulle være OLED-skærm, bedre ydelse med A14 Bionic-processor, forbedrede kameraer og et helt nyt design. De skulle også alle sammen være klar til fremtidens mobilnetværk, 5G, som netop er blevet aktiveret hos Yousee og Telmore her i Danmark.

Læs også: iPhone 12-serien: Mulige danske priser og specifikationer på alle modeller

Kun iPhone 12 Pro Max får mmWave

Der er dog den lille forskel, at de tre “billigste” iPhones (helt billige er de ikke) ikke får mulighed for at tilgå mmWave 5G, som er den hurtigere version af 5G. Grunden til dette er, at det kun er iPhone 12 Pro Max der med sin store størrelse har pladsen, som hardwaren til mmWave optager. Derudover skulle mmWave være lidt af en strømsluger og det er også kun iPhone 12 Pro Max, som er udstyret med et tilpas stort batteri.

mmWave er dog ikke noget vi vil støde på herhjemme i Danmark i den nærmeste fremtid, så indtil videre ingen grund til bekymring. Men planlægger du at holde fast i din iPhone i flere år, så er det en overvejelse værd.

Apple forventes i denne uge at fortælle, hvornår de har tænkt sig at lancere iPhone 12-serien.

Læs også: Rygte: iPhone 12 Pro-modellerne forsinket helt til november